woensdag 18 maart 2015

Bonjour!


Bonjour!

Een kaartje voor een trouwe blogster, gewoon omdat ze altijd zulke leuke en lieve reacties achterlaat...Soms ontstaan er dan spontaan contacten, ff een mailtje over en weer, en nu dus een kaartje. Mijn blogcontacten zijn me dierbaar, ik lees ze graag en ik word er blij van!!
Waarschijnlijk heeft ze mijn kaartje inmiddels gekregen, en kan ik 'm nu op mijn blog plaatsen.

De achtergrond heb ik gestempeld met een stempel van MFT, ik ben gek op ruitjes. En de stempeltjes zijn van Lawn Fawn, inmiddels wel bekend bij jullie, hoop dat ze nog niet vervelen...


16 opmerkingen:

 1. Super leuk !! Ik wou dat ik de ontvangster was van dat kaartje !! Zo lief ! En ze vervelen niet die lieve beestjes. Dat prikken doe je dat met iets van SU ?
  Liefs ☆ sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje Mariken,lief van jouw om een kaartje te sturen.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijkerd, helemaal mijn ding!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellig kaartje! En nee, die Lawn Fawn stempeltjes vervelen niet! Integendeel, kom maar met meer ;)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dde stempeltjes van Lawn Fawn vervelen mij zeker niet!! Jij weet er elke keer weer zulke schattige tafereeltjes mee te maken. Ook deze is weer zo leuk!!
  Ja, heerlijk he dat bloggen!! Zo bijzonder dat daar vele mooie vriendschappen uit ontstaan.
  Geniet de dag, groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie achtergrondstempel ! Ik dacht dat het papier was !!!! De stempeltjes van Lawn Fawn vervelen nog helemaal niet hoor ! Laat maar komen die schatjes !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben weg van dit stempeltje! Hij past in het thema van mijn boek. Je hebt hem leuk op de kaart verwerkt. Een erg gezellig tafereeltje. Ik ben overigens helemaal weg van je kaart hieronder! Wat een schatje! Die gaat zeker hoge ogen gooien bij de challenge!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lawn Fawn blijft altijd leuk, en erg schattig, dus vervelen, nee hoor, kom maar op. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Mariken,
  Ik ben via via op je blog terecht gekomen en heb eens wat rond gekeken wat maak je leuke kaarten!! Deze is ook erg mooi.
  Ben meteen maar volger geworden.

  Groetjes José
  P.s Ik had ook nog een vraagje waar kun je deze leuke stempels kopen,ik vindt ze zo leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hai Mariken, en ik kan zeggen....in het echt is tie nog veeeeel mooier! Wat een verrassing was dat om dit schattige kaartje op de deurmat te vinden toen ik thuis kwam! En ik ben het helemaal met je eens, het bloggen is zo ontzettend leuk. Er ontstaan spontaan leuke contacten en het is altijd zo leuk als je iets geplaatst hebt om weer af te wachten wie er allemaal een reactie achter laten en die dan te lezen. Ik hoop nog heel lang hier mee door te gaan hoor! En het bezoeken van jouw blog is elke keer weer een feestje! Je creaties zijn altijd super origineel en zo cute! Nogmaals bedankt! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, herkenbaar, dat van die blogcontacten, ik heb daardoor ook zulke leuke contacten opgedaan en ik denk net als wij veel meer bloggers.
  Je kaartje met de LF stempels verveelt absoluut niet, het is weer een plaatje! Jij weet ze als geen ander zo leuk te verwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het zo een mooi kaartje, ik hou ook erg van de achtergrond! ben ook zo dol op rood en ruitjes ;-)
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een geweldig mooi kaartje Mariken heb je voor je blogvrienin gemaakt....en dat super leuke stempeltje verveelt nooit hoor....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superlief kaartje! Geweldig met dat rode ruitje op de achtergrond. Ik lig nog even in m'n hotelbed te bloggen en bij te komen van de dag. 't Is leuk, maar vermoeiend. Trusten xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja, gewoon té schattig!
  Van SU heb ik een rolstempel met gingham, zo een leuk design. Helaas lukt het mij maar niet om eer rechte lijn voor elkaar te krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen