maandag 17 december 2012

A little Thank You..


En hier is weer een kaartje van de workshop van zondag! Natuurlijk ook gemaakt met de nieuwste spullen van MFT, wat zijn ze weer leuk!! Ik ben benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden!

Nog 3 dagen werken, dan vrijdag hebben we een kerstviering met talenten van onze school, kinders die ergens in uitblinken en dit ook nog durven te showen voor zoveel mensen. Dan een kerstlunch met collega's en dan...vakantie! Wat heb ik daar zin in, ik ga lekker freubelen, met Hans naar de kerstmarkt, film en frieten eten bij Number One in Antwerpen, met Wout shoppen in Utrecht, en met Lot naar den Bosch, samen koken met Thom voor de kerst, als alle kinders en aanhang komen, een workshop doen met Ellen bij Carmen (hoop ik)...hoezo uitrusten??? Maar wel allemaal supergezellig, nietwaar?

Fijne avond, gr-x-jes Mariken.

15 opmerkingen:

  1. Echt toevallig! Deze heb ik voor morgen bewaard. Ze blijven mooi 'onze' kaartjes! En wat een plannen voor de kerstvakantie. Volgens mij heb jij aan twee weken niet genoeg ;)
    Tot morgen, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is ook alweer zo prachtig wat je hebt gemaakt bij de workshop Mariken, en jij hebt wel een hele leuke vakantie voor de boeg met allemaal superleuke dingen. Geniet ervan.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig kaartje, Mariken.....wat een boel plannen heb jij zeg....maar wel leuk....we moeten idd maar snel weer eens afspreken.... ik moet nog 2 dagen werken en ben dan vrij tot 3-1!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mariken wat een plannen voor de vakantie, leuk!! Wat een mooi kaartje heb je gemaakt bij de workshop. MFT heeft ook hele leuke spullen.

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldig gaaf kaartje Mariken!!
    Woow als ik het zo lees komt er echt niets van uitrusten deze vakantie:))

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke dingen ga jij allemaal doen zeg,Je kaart is heel leuk geworden.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk kaartje!! En alvast een fijne vakantie! Groetjes Fieneke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk kaartje! En wat ga je allemaal een leuke dingen doen de komende dagen! Ik kom hier voor het eerst op je blog, ik heb je via Elly even opgezocht, je was vorige week bij ons in de winkel, de bloemenwinkel waar Elly haar winkeltje heeft. Ik kom vast nog wel eens een keertje langs! Groetjes Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze is ook al zo gaaf, ben helemaal weg van de MFT mallen! En wat een plannen voor de vakantie, gaat het allemaal lukken in 2 weken? En dan wilde je ook nog af spreken voor een freubelmoment, vraag nog maar een weekje extra vrij :)
    tot morgen, grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Echt een super mooi kaartje! Wat een leuk vooruitzicht heb je! Heel veel plezier!

    Hugs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt een super mooi kaartje! Wat een leuk vooruitzicht heb je! Heel veel plezier!

    Hugs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  12. gewledig leuk kaartje!!
    En wat een plannen je kunt nog wel een derde week nemen om dan lekker uit te rusten!!.....
    Geniet van alle leuke dingen die jullie gaan doen.

    liefs annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat doorkijkje vind ik zo leuk! Mooi gedaan! Jeetje, bij jou ook al zo'n drukte. Ik hoop dat we nog wel een freubelmoment kunnen plannen.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ook deze is heel gaaf, Mariken! Ennuh ga je dit allemaal redden in twee weken hahah....volgens mij mag je nog wel een weekje bijboeken ;)

    San xx

    BeantwoordenVerwijderen