zondag 9 december 2012

Just a note..


Hallo,

Op het laatste moment heb ik voor Lot nog dit boekje gemaakt. Ze heeft al een tijd plannen om een stage in Suriname te gaan lopen voor haar opleiding HBOV, met een groep vriendinnen. De een na de ander haakt af en nu is ze alleen over. Ze twijfelt...maar zal waarschijnlijk toch besluiten te gaan. Vandaar dit gepimpte boekje van de Hema, waar ze straks haar mooie momenten en herinneringen in kan schrijven.
Ik heb het papier van Marianne Design gebruikt uit 2 verschillende bloks. Verder MFT stansen, stempels en vlinders van MD en mijn naaimachine. Een rijm erbij en klaar is mijn cadeautje voor Lot...

En inmiddels is de Sint hier weer vertrokken. Iedereen is tevreden naar huis met cadeautjes en een gevulde buik. Het was gezellig...

Welterusten voor zo, xxx Mariken.


9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk boekje heb je gepimpt. Fijn dat je terug kunt kijken op een geslaagd Sinterklaas feest. Bij ons was het ook hetzelfde.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk! Lief van je dat je zo'n schattig boekje maakt voor Lot. Het is niet niks om op stage te gaan naar Suriname. Bij ons op het MBO zijn er vorig jaar 2 gegaan en nu wil er ook een meisje. Alleen.....stoer vind ik het!
  Heerlijk als het Sintfeest gezellig is, hè?
  Ik geniet ook nog na!
  Lieve groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is je boekje mooi geworden.
  Hier zal je vriendin heel blij mee zijn.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mariken
  Wat lief datje zo iets moois voor je. Vriendin maakt zo weet ze als ze wat eenzaam is datjij aan haar heb gedacht vind je boekje super!!!
  Groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi boekje!!!! Wat jammer dat de vriendinnen allemaal afhaken, dat is toch een kans die je zou moeten grijpen zeg!! Stoer als ze tóch heen gaat hoor!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je het notitieboekje mooi opgepimt. Lieve kleurtjes en stoer stiksels, hierin zal Lot vast met plezier de mooie herinneringen op schrijven. Knap hoor dat ze toch alleen de stap zet om in Suriname stage te gaan lopen.

  Groetjes,Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee om voor Lot een speciaal Suriname-boekje te maken. Je hebt het Hema exemplaar geweldig gepimpt en er iets persoonlijks van gemaakt. Zulk soort boekjes zijn vooral later een feest om in te lezen.
  Tot morgen, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat naar dat iedereen afhaakt! Hoop dat ze gaat, mooie ervaring! Het boekje is super!
  Gr. Annette

  BeantwoordenVerwijderen