zondag 16 december 2012

Keep Warm, Stay Cool

Hallo,

Gisteren zijn Ellen en ik naar Bovenkarspel gereden, naar Oma Dee.
Inge, van Patterned Paper verzorgde de workshop. We hebben 1 tag en 2 kaarten gemaakt. Wat was het leuk om Inge en Miranda ( van oma Dee) 'live' te ontmoeten. Ellen en ik zijn fervente volgers van Inge, dus dit was helemaal geweldig. En ook Sandra kwam nog, hartstikke leuk!
Ook de verzorging was super, koffie met koek en de dochter van Miranda bediende de Big Shot en hield de voorbeeldkaart voor ons omhoog! Een prima assistente!
Daarna zijn we onze tour gaan vervolgen richting Breezand, waar we bij mijn zusje geluncht hebben. Vervolgens door naar het Scrapateljeetje waar we heerlijk hebben rondgekeken naar alle leuke spullen en mooie voorbeelden van Elly.
Tot slot zijn we naar huis gereden en hebben we ons dagje uit afgesloten met een etentje met onze mannen.

Deze tag is gemaakt met de nieuwste materialen van MFT. De kleding van het meisje is gepaperpierced, de bontranden zijn bewerkt met Stickles. Gezichtje, handjes en beentjes zijn gekleurd met Spectrum Noirs. Als je meer wilt weten over de werkwijze, kijk dan even op het blog van Inge, daar heeft zij de tutorial staan.

We hebben een superleuke dag gehad en dit is zeker voor herhaling vatbaar!!

Gezellige zondag allemaal en tot blogs,
Gr-x-jes Mariken.

6 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen dat jullie een gezellige dag hebben gehad! Je tag is gaaf, ben benieuwd naar je kaarten...
  grtz. en tot morgen, Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hebben we een geweldige dag gehad! Is het toeval dat ook jij je tag als eerste laat zien of heb je bij Inge 'gespiekt'? De jouwe is echt gaaf geworden.
  Nog een gezellige avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt zo leuk dat jullie ook even bij mijn winkeltje langs geweest zijn! Vond het reuze gezellig! En deze tag is echt helemaal à la Inge, gewoon onwijs gaaf dus!
  Wie weet tot een volgende keer in A-P, groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé Mariken,

  Wij vonden het ook supergezellig dat jullie er waren, helemaal uit Brabant, wat een eer! Hoop jullie zeker nog een keer terug te zien en ga vanaf nu je blog volgen.

  Groetjes,
  Miranda XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Mariken, wat was het gezellig hè....zo leuk om jullie tweetjes in het echie te spreken. Jou tag is ook al zo gaaf geworden...Hopelijk komen jullie nog een keertje onze kant op ;)

  San x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, las het net bij Ellen, wat een leuk cadeau heb jij gegeven zeg!
  Jammer dat ik jullie niet heb kunnen ontmoeten!! Misschien bij een andere MFT party bij Oma dee!

  BeantwoordenVerwijderen