dinsdag 15 september 2020

Mix & Match #45

Goeiemorgen!

Inmiddels is het even geleden dat Ellen, Inge, SanInge B. en ik bezig waren met onze Mix&Match. Maar... we zijn er weer. Deze keer heeft Inge B. een toffe sketch uitgezocht.

Voor mij een uitdaging om met laagjes te werken. Met veel plezier denk ik terug aan de craftdate’s die we voor de coronatijd hadden met z’n vijven. En wat ik daar allemaal heb geleerd van juf Inge! En zo rolde dit kaartje er spontaan uit, met dank aan de laagjeslessen die we toen gehad hebben!🖤🤍🖤 Thanks Ing!

Gelukkig had ik mijn kaartje op tijd af. Afgelopen vrijdag waren we in Maastricht met de camper. Ben heel hard op mijn pols gevallen, is gezet en in het gips voor 6 wkn. Vanmiddag naar de poli chirurgie omdat de breuk uit meerdere fragmenten bestaat. Hopelijk geen operatie...we gaan het zien...


 

9 opmerkingen:

 1. Prachtige, vrolijke kaart! Heel leuk de zebra! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah wat lief, dank je wel!!!Ik duim dat er weer snel betere tijden aanbreken ( en geen operatie voor jou!) in alle opzichten. Wat een enig kaartje, deze stempelset is zo gaaf he, ook omdat je niet zo veel hoeft te kleuren hihi ;-) Beterchap en liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superkaartje! Nogmaals sterkte met je pols, zo naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supertoffe kaart.
  Ik ga voor je duimen dat er geen operatie nodig is.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan met die laagjes! Toch leuk om af en toe weer eens een ander soort kaartje te maken, he?!
  Balen van je pols! Hopelijk is er geen operatie nodig. Kun je wel werken?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk kaartje!! Enig die zebra. En ik las het op insta geloof ik en zag ook je eerste linkshandige creatie. Die komt vast nog we hier.....Heel veel beterschap en hopelijk inderdaad geen operatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kaartje! De hand van Inge is hier zeker wel te zien, ook het zwart/wit + vleugje kleur is herkenbaar.. Wat supervervelend van je pols. Heb je veel pijn? Hoop dat ze het met gips kunnen oplossen, beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heftig voor je die pols...sterkte en beterschap gewenst!
  Je kaartje is super gaaf...erg leuk gedaan!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ai, ik las net dit blogje, vervelend zeg zo'n pols breuk
  leuke kaart met laagjes heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen