maandag 25 juni 2018

Wishing you all the best...


Misschien hebben jullie het trieste bericht al gelezen op het blog van Ellen. Door het verminderde leerlingenaantal zijn er vier collega’s aangewezen om te vertrekken en op een andere school binnnen de organisatie te gaan werken. Waaronder dus ook Ellen. Dat kwam min of meer als een donderslag bij heldere hemel. Woede, ongeloof en veel verdriet voor haar, en natuurlijk ook voor mij. Mijn allerfijnste en liefste collega moet ik gaan missen. We werken al jaren samen, dezelfde leerweg, en we hoppen van klas 1 naar 2 en terug. En dat gaat zo tof! Dat zal tijd gaan kosten voordat het zal wennen, het voelt echt als een enorm verlies...


Voor de andere collega’s die ook vertrekken, heb ik een kleinigheidje gemaakt. Ik hoop zo dat ze snel hun draai gaan vinden op hun nieuwe werkplek...


En mijn cadeautje voor Ellen is nog ff geheim...


14 opmerkingen:

 1. zo erg na al die jaren van school te moeten veranderen! voor jou wordt het inderdaad ook wennen zonder je BFF in dezelfde school! Hopelijk matchen jullie lesuren wat zodat je regelmatig eens kan afspreken!
  Leuke pakketjes voor je vertrekkende collega's.
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend triest nieuws is dat, Mariken. Jullie waren zo'n 2-eenheid. Dat zal wennen worden voor jullie allebei.
  Je afscheidscadeautjes zien er weer top uit!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend Mariken dat er gereorganiseerd moet worden. Dat geeft altijd onrust. Voor degene die moeten vertrekken maar ook voor degene die achterblijven. Wat lief dat je iets voor hen maakte. Dat is echt even een hart onder de riem.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg voor Ellen en ook voor jou. Zo frustrerend dat dit een beslissing is waar niks tegen te doen valt. Dat wordt inderdaad wennen...
  Deze mooie geschenkjes zullen toch wel geapprecieerd worden door de 3 vertrekkende collega's, superlief gebaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt niet leuk, blijft ongelooflijk... wat zullen we ze missen, alle 4! Maar jij Ellen nog het meest, zo sneu!
  Lieve labels en cadeautjes voor ze...
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh wat erg Mariken voor je collega's,prachtige afscheidscadeautjes heb je gemaakt zulllen ze vast wel waarderen.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje, dat ik wel even mooi k*t (sorry voor mijn taalgebruik). Sommige collega's zijn gewoon meer, dan gewoon collega's. Dus dan ben je niet alleen een collega kwijt, maar vook een maatje. Regelmatig zie ik op jullie beide blogs foto's voorbij komen van een gezellig weekendje, of een dagje shoppen. Dus dat zit in iedergeval wel goed.
  Je hebt je cadeautjes super mooi verpakt. Het zou haast nog zonde zijn om ze uit te pakken.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ik las het al. Wat een rare en nare toestand. Gewoon een voldongen feit waar jullie voor gesteld werden. Zo naar voor je collega's en helemaal voor Ellen. JE zou bijna denken dat .. ach nee, laat ik maar niets invullen voor een ander, het is in en in triest. Heel lief dat je voor de drie collega's een cadeautje met lieve label eraan hebt gemaakt. Dat zal zeker goed doen en weten ze zich in elk geval door jou gewaardeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie, lieve cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Och jeetje wat heftig! En zo herkenbaar! Altijd erg vervelend wanneer er dingen gebeuren waar je de uitkomst niet kunt bepalen, zet hem op!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. had het nog niet gelezen bij Ellen...wat ontzettend vervelend nieuws zeg....Hoop dat jullie beide je draai weer kunnen vinden.
  Je kleine lieve kadootjes zien er weer tip top verzorgd uit!!
  beste ermee liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend naar moet dat zijn voor Ellen en de andere collega's.
  Jij hebt voor allemaal iets leuks gemaakt om ze een hart onder de riem te steken Mariken.....mooi gebaar!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Inderdaad ook erg vervelend voor jou! Dat zal nog wel wat tijd en energie kosten. Pittig, hoor! Lief dat je een cadeautje voor hen hebt. Ik ben benieuwd wat je voor Ellen hebt bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. O... wat erg. Ik las het nog niet.
  Hopelijk vinden jullie allebei jullie draai op jullie werk zonder elkaar.
  Buiten het werk zit het zeker goed!
  Mooie deze cadeautjes. X

  BeantwoordenVerwijderen