vrijdag 1 juni 2018

Cas on Friday #134 Embossing

Goeiemorgen!

Leuk dat je even langskomt bij de nieuwe uitdaging van Cas on Friday!
Embossing is voor deze keer de opdracht. Op mijn kaartje heb ik de stempel van Gumiapan met blauwe embossingpoeder ge- embost. Aan de rechterrand een strookje designpapier en één sequin à la Stella. Geboren uit noodzaak want er zat een heel klein vlekje op mijn smetteloze witte kaart. Op een goeie plaats gelukkig, dus opgelost zo...

Wie doet er mee? Voor inspiratie hop dan even naar ons blog. Tuurlijk hopen we weer op veel creatieve geesten!

Bijna weekend, hebben jullie plannen? Morgenavond gaan we de verjaardag van mijn inmiddels 50-jarige broertje (6 en een half jaar jonger dan ik, dus dat blijft) vieren. Echt een feest, want hij heeft heel wat qua gezondheid achterr de rug!

Alvast een gezellig weekend, en hopelijk tot zondag, met een nieuwe Spring Scrap Swap.


8 opmerkingen:

 1. Ik zag het niet direct, maar dankzij je beschrijving begrijp ik nu dat je het blauwe met embossingpoeder hebt gedaan. Je kaart is een echte CAS: prachtig.
  Fijn feest morgen! Als je bepaalde dingen doorgemaakt hebt besef je extra hoe fijn het is dat je je geliefden nog om je heen hebt, he?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat ik dit lees, ik hou van embossen. Je kaart is weer een plaatje, mooi met dat blauwe embossingpoeder, is weer eens wat anders.
  Fijn weekend, groetjes, Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart! EN heel goed opgelost met de sequin.
  Morgen DT dag met K&K, zo'n zin in! En vandaag en zondag heerlijk niks.
  Zo'n verjaardag, of het nu de 49e of 50e is, viert anders als iemand qua gezondheid veel achter de rug heeft. Maar dan is 50 wel heel speciaal!
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dat mag niet zo'n vlekje op mooi wit en dan kun je sequins er heel mooi voor gebruiken. Dan is mixed media wel makkelijk, vlekjes horen er gewoon bij, ook al had je het zo niet bedoeld ;) Heel gaaf en echt CAS kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super CAS kaart. Maar wel heel mooi en je bent goed in vlekjes wegwerken!
  Fijn weekend.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi stijlvol kaartje is het geworden, fijn weekend en alvast gefeliciteerd met je broertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel knap gedaan, zegt de 'kaarten bouwer';) Ja vlekjes houden wij niet van. Gelukkig zijn er veel hulpmiddelen om die weg te werken. Gefeliciteerd met je broer en fijne verjaardag. Vandaag ga ik knutselen en Miranda heeft morgen oppas nodig voor Levi.....heel vervelend, maar wij offeren ons wel op ;) Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik moest bij de sequin en het touwtje inderdaad aan Stella denken! Mooi dit CAS-Kaartje, ik vind het altijd knap (en mooi!) als je wit ook wit kunt laten! Hoop dat je een fijne dag bij je broer hebt gehad maar dat zal vast wel met dit mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen