zondag 8 oktober 2017

Autumn Scrap Swap #4, #1

Hey, hallo,

Volop herfst, dus hoogste tijd om te starten met onze Autumn Scrap Swap van Ellen en van mij.
Ik was aan de beurt om het pakket te maken, wat is dat een gezellig klusje. Na grondig speurwerk kwam ik uit op het merk Neat&Tangled, ze hebben hele toffe dingen, zoals deze stans, die ik zelf al een tijdje wilde hebben. En Ellen is ook gek op stansen, dus dat komt prima uit. Ook de stempels "Scandinavian prints" vond ik wel wat, zie hieronder een fotootje van de inhoud.

De eerste opdracht is: gebruik iets uit de stempelset èn de stans. Ik ben begonnen met het kaartje hierboven, achtergrond gemaakt en de 'Big Hugs' uitgestanst. En die heb ik weer gebruikt voor het onderste kaartje.

Dit kaartje is naar Nynke, ze heeft een pittige week achter de rug. Haar moeder is vanuit het verpleeghuis in Friesland overgebracht naar Amsterdam, in eerste instantie voor onderzoeken ivm haar vroege dementie. Uiteindelijk hebben ze haar ook nog geopereerd, er is een klep in de drain die van hoofd naar buik loopt, opengezet, met de hoop op wat verbetering. Helaas is dat niet zo, daarbij is haar moeder ook nog eens erg beroerd van de operatie. Veel zorgen dus...echt heel naar! Tijd voor een 'Big Hug' post dus..

Leuk dat je even een bezoekje hier hebben gebracht, ik ben erg benieuwd wat Ellen gemaakt heeft.
Kijk je mee?

Gezellige zondag! Big hugs!
20 opmerkingen:

 1. Mooie achtergrond heb je gemaakt Mariken.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zijn je kaartjes. Een dikke knuffel is zeker nodig bij wat ik lees.
  Groetjes uit de bossen in Westerloo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartjes zijn allebei prachtig! Je hebt een super gaaf pakket uitgezocht. De woordstans is heel mooi!!
  De aanleiding voor je kaart is minder leuk. Ontzettend naar voor Nynke. EN natuurlijk ook voor haar moeder. Wat een zorgen...
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Persoonlijke post doet zoveel en dit kaartje is heel mooi en heel lief. Prachtig die achtergrond. Wat een gezellig pakketje heb jij samengesteld. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel ander kaartje dan bij Ellen, maar ook al zo gaaf! Het tweede voor Nynke ook. Wat naar voor haar, je moeder zo te zien aftakelen. Ik weet er alles van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig pakket dit! Ik ben er echt blij mee. De stans is een schot in de roos en wat de stempeltjes betreft ben ik heel voorzichtig begonnen ;-) Maar ook dat gaat goed komen, ze zijn zo leuk! Bovendien mogen we nog vier keer, hihi. Jouw kaartje is superleuk. Kan beter zeggen jouw kaartjes zijn superleuk. Mooi duo. Nyn heeft zeker big hugs nodig. Lief van je, zo'n kaartje doet veel goed. Voor jou ook big hugs, o.a. als dank voor het gave pakket xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zien er leuke stempeltjes uit en ook de kaart is helemaal super geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi, deze kaartjes! Ik vind het altijd zo leuk om ook je kaart te zien die je hebt gemaakt met de delen die je hebt uitgestanst voor de eerste.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer zo;n gaaf pakket en dito kaartjes! ( Je kaartje van gisteren vond ik ook al zo schattig! ) Wat een zorg voor Nynke; ik kan wel stellen dat jullie met elkaar de nodige zorgen ervaren...
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldig mooie kaart heb je gemaakt met het leuke swappakketje...vooral die mooie tekststans ik top
  En heel naar voor Nynke dat haar moeder zo een zorg nodig heeft...hopelijk kunnen ze haar nog helpen... en dan is het toch een hart onder de riem zo een kaartje krijgen ...
  lieve groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel gaaf pakket, mooie papiertjes, toffe stempels en een te gekke woordstans! Die komen allemaal al goed tot hun recht op je eerste kaartje, mooi om Nynke hiermee een hart onder de riem te steken, lief...
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. such a fun and happy card..love the pops of bright color...well done.
  Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi pakket! Een heel andere kaart als Ellen maakte je, heel veel kleur voor jou doen. Maar een hele vrolijke kaart is het geworden, die en mooie uitstraling heeft. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi pakket heb je samen gesteld! En super je kaarten! Heerlijk kleurrijk en erg leuk effect je stempelwerk. Very nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Twee mooie vrolijke kaarten maakte je met het leuke pakket. Sterkte voor Nynke en haar moeder, heftig.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wouw wat een tof pakketje heb je samengesteld! Daar komen vast mooie dingen uit!! Deze kaartjes zijn ook super. Heel mooi achtergrondje en slim om de stans op deze manier nog eens te gebruiken. Zo te lezen kan Nynke inderdaad wel een knuffel gebruiken en haar moeder ook. Ik ga snel ook bij Ellen kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat mooi wat je allemaal met deze set maakte zeg! Ik weet zeker dat zo'n hug gewaardeerd wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hey Mariken,

  Altijd fijn om een knuffel-kaart te sturen naar iemand die het kan gebruiken... Leuk gemaakt ook! Toffe stans!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ook jij hebt prachtige kaartjes gemaakt met de herfst scrap swap spulletjes Mariken!
  Las ik het nou goed in je vorig berichtje.......je wordt weer oma.....wat gaaf......van harte gefeliciteerd HOOR!
  Brittje wordt al zo 2 jaar net als onze Jip....die is twee dagen ouder.
  Geniet van alles!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind jouw eerste kaartje en het kaartje van Ellen veel op elkaar lijken. Net of het een serie is. Ook al hebben jullie het anders aangepakt. Je tweede kaartje is weer heel anders. Ook leuk! Je hebt een leuk pakket samengesteld.

  BeantwoordenVerwijderen