zondag 3 september 2017

Summer Scrap Swap #4


Een beetje verlaat vandaag...maar daar ben ik ook, met m'n kaartje voor de Summer Scrap Swap van Ellen en mij. Ik had zo in mijn hoofd zitten dat het pas volgende week zondag moest, mis dus.
Afgelopen week was best druk, met de start van het nieuwe schooljaar. Alle schoolse zaken staan inmiddels genoteerd in mijn agenda, maar m'n scrap-zaken nog niet. Gauw gaan doen dus!!

Een Cas kaartje is de opdracht voor vandaag. De groene onderkant is gemaakt met Distress inkt en de smoosh-techniek. Verder veel wit en de gave bloem uit de stempelset van Altenew. Tekstje erbij, en klaar.

Gisteren heb ik lekker op de beurs in den Bosch gestruind...ik was in m'n eentje gegaan, en eigenlijk was dat wel prima. Alles wat ik niet leuk vond, kon ik mooi voorbij, dus in een uurtje had ik al een rondje gemaakt. En natuurlijk het een en ander gekocht, dat kan niet missen. Nog even gezellig met Nicole gebabbeld, tof! Altijd leuk om een bekende tegen te komen.

Jullie zijn vast inmiddels al bij Ellen geweest??

Fijne zondag verder! X

18 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Leuk om jou gister op de beurs te ontmoeten! Jouw blog stond al in mijn leeslijst 😃
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie bloem, leuk die gebogen steel! Prachtig kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje Mariken , ik was donderdag in m'n eentje gegaan, je kunt inderdaad selectief rond lopen. Ik was al bij Ellen geweest, dit kaartje is door de watercoloring op de achtergrond weer net anders. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hé, was jij er gisteren ook , was leuk geweest om jou eens te zien. Moeilijk uitkijken natuurlijk als je niet weet naar wie...
  Leuke swapkaart!
  groetjes
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voortaan beter opletten, hè ;-) Je hebt het goed gemaakt met dit prachtige kaartje. Grappig dat jouw steel gebogen is, staat mooi. Geniet morgen van je vrije dag xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel toffe kaart! Prachtige achtergrond, ik vind het vooral mooi dat hij maar een stukje van je kaart inneemt in de rest gewoon wit is gebleven. Geeft een leuk effect.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart weer, Mariken. Mooie kleurtjes en bloem! Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En flink knipvellen ingeslagen gisteren? Keuze genoeg!! Heel gaaf kaartje dit! Ik vind dit echt een supermooie stempel. Ben er gisteren nog naar op zoek gegaan maar niet gevonden helaas.. wel een aantal MFT sets, ook leuk ;-) Ga snel ook bij Ellen kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie caskaart met de bijzondere bloem. Je zebrakaartje is ook mooi, prachtige achtergrond en leuk met de zebra.
  Lekker om zo even rustig rond te lopen op de beurs, ben benieuwd wat voor mooie dingen je met je nieuwe spulletjes gaat maken.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf kaartje! Niet te zien dat het een spoedje is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook jouw kaartje is erg leuk Mariken....ik kom net bij Ellen vandaan!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze kaart is ook prachtig met alleen een bloem. Mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tof kaartje, hele gave bloem! Fijn dat de beurs geslaagd was en gezellig om bekenden tegen te komen!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oh wat een mooie frisse cas kaarten maak je toch steeds.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi achtergrondje en mooie kaart! Leuk, de beurs. Ik ga pas weer in april naar Nijkerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hij is ontzettend leuk!! EN nee nog niet bij ELlen geweest. Ik ga zo even kijken. Lekker op de beurs... in je eentje. Misschien niet zo gezellig, maar wel efficiënt, zo te lezen!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. In een uurtje, da's wel heel snel!! Maar inderdaad, ik kan er ook altijd veel overslaan. Toen ik naar de Art specially ging was dat moeilijker, daar vond ik zoveel leuk.... je kaartje is ook al zo leuk, mooi met dat ondergrondje!

  BeantwoordenVerwijderen