woensdag 13 september 2017

Even een berichtje...


Haha, het gaat nu om en om, katje, muisje, katje...Ik zei toch dat ik fases had, dus nu weer!
Ook dit kaartje is alweer weg, naar een (blog) vriendin. Wij allen houden zo van post, maar krijgen jullie die nou vaak? Of vaak...regelmatig dan? Ik probeer er vaak eentje te versturen, want wat moet je met al die gemaakte kaartjes? Wat doen jullie ermee??

Zo, ik waai zo naar school, het is inderdaad onstuimig. Ik woon in het zuiden, dus waarschijnlijk is het lang niet zo erg als in het noorden. Doe voorzichtig vandaag en fijne dag!
17 opmerkingen:

 1. haha, nou het zijn leuke fases hoor waar je inzit!!
  schattig kaartje ook deze weer, die van de blogpost hieronder is ook geweldig met die muisjes.
  nou he wat een wind hier aan de kust worden we bijna omver geblazen, heel de tuin beweegt, en niet een beetje ook!!
  En de grond is nog zo nat, hopen maar dat de grote bomen blijven staan.....
  Stuur ook een heleboel kaartjes voor verjaardagen , beterschap sterkte, en ook zomaar voor de leuk, inderdaad we houden zo van post.
  En ik heb ook nog wel een aantal mensen die kaarten kopen, dus dat ruimt soms heerlijk op...

  fijne dag liefs Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. altijd leuk om post te krijgen...
  hier toch ook vaak gemengd met post met enveloppen met 'raampjes' (lees :rekeningen dus...) hahahah
  een erg leuk en lief kaartje
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief weer. Ik heb ook altijd fases.
  Nu heb ik naaivibes. Maar nog genoeg kaartjes om te laten zien. Ik verstuur best wel veel post en ik krijg een beetje leuke post waar ik heel hard van geniet. De meeste post gaat naar Nederland maar ik vind dat Europese postzegels toch wel wat kosten, dus ik moet me soms wel wat inhouden. Maar ik vind het leuk, het is voor mij onthaasten in deze gehaaste wereld.
  Ook mijn oudste dochter heeft sinds haar kamp een pennenvriendin. Ze appen ook volop maar sturen elkaar echte brieven. Dat vind ik zo gezellig ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lukt me niet altijd om te reageren, maar ik heb deze week wel al je berichtjes gezien. Zo leuk om al die kaartjes te zien. Je muizenkaarten in je vorige post is geweldig. Ze zijn schattig, die beestjes. En deze met die kat en al die spulletjes eromheen is ook een leukerd. Fijn als er bij een stempelset van die kleine stempeltjes zitten om een heel tafereeltje te creëren.
  Ik heb zelf een aantal familieleden die mijn kaartjes kopen om te versturen. Vaak betekent dat dat ik zelf kaartjes tekort kom om te versturen. Ik neem mij regelmatig voor om een voorraadje voor mijzelf te maken, maar dat komt er niet van. Als de kleine puk wat groter is, heb ik wellicht wat meer tijd. Want post sturen en krijgen vind ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk hem liggen op die stoel ha! Super!!!

  Mijn kaarten-hobby lag de afgelopen maanden zo goed als stil. Zelfs geen kaart op voorraad... Op 2 kerstkaartjes na:) Ik verstuur mijn kaarten allemaal. Sommigen staan wat langer en eerlijk gezegd mieter ik ook wel eens iets weg. Kerst is natuurlijk een goede aanleiding om veel te versturen. Maar ik wil meer "algemene" kaarten maken; niet alleen voor verjaardagen etc.

  Succes vandaag; ik blijf mooi binnen op mijn roostervrije dag. Ik ga lekker aan de slag in mijn hobbykamer!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel lief is dit kaartje weer Mariken...zeker het prachtig ingekleurde stempeltje is geweldig, die rode poes is zoooooo schattig
  Ik verstuur de laatste tijd ook meer en meer kaartjes
  Ik weet zelf uit ervaring hoe leuk het om kaartjes te krijgen...
  Wel jammer dat er soms bij de post zoek raken...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schattig kaartje Mariken.
  Ik maak en verstuur er ook veel....Postnl mag bij zijn met ons he!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Whaaaaa wat leuk nu staat die schattige kaart met die muisjes van de blogpost hieronder bij mij op de kast, wat ontzettend lief!!!!
  ik was dus dat blogmaatje, had hier helemaal niet op gerekend, en dan is het helemaal super leuk om ineens post te krijgen.

  heel erg bedankt!!! ben er reuze blij mee.

  fijne avond liefs Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schattig kaartje weer Mariken.
  Ik maak en verstuur heel veel kaartjes (wat moet ik er anders mee?) en ontvangen is ook heel leuk!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hopelijk ben je vanmiddag ook weer naar huis gewaaid! Het is echt weer om binnen te zitten en te knutselen. Muisje, kat... allemaal goed. Lief kaartje en zo te lezen heel enthousiast ontvangen. Is ook zo leuk, post krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super lief kaartje! Ik verstuur best veel post :-) Heerlijk om te doen, vind het zelf ook leuk om post te krijgen. En inderdaad, wat anders te doen met al die leuke kaartjes? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk kaartje Mariken,stuur nog wel kaarten maar kijk tegenwoordig wel dat ze niet te zwaar worden anders loopt het aardig in de papieren.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ach, wat een leukerdje weer. Ik hou van jouw verschillende periodes. Jouw kaarten zijn altijd leuk om te bekijken.
  & ik krijg af en toe post, mijn voornemen is om zelf ook wat meer te versturen. Zo leuk om iemand blij te maken met een klein gebaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hihihi, deze is gewoon weer heel erg leuk! En zeker is echte post veel leuker dan de mail. Al mijn kaartjes verstuur ik naar bekenden of blogdinnen, soms maak ik een bestellingskaartje. Die verstuurt iemand anders dan natuurlijk. Dus stapels voorraad heb ik niet...ik wou dat het waar was.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Schattig kaartje, leuk om die kleine stempeltjes te combineren!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey Mariken,

  Wat een super leuke, gezellige kaart alweer...
  O ja, ook ik maak gigantisch veel kaarten... Veel op bestelling, een deel om gewoon te verkopen maar ook een heleboel om op te sturen. En regelmatig ben ik dan gewoon te laat...
  En of we graag post krijgen? Uiteraard! Ooit kreeg ik met mijn verjaardag 6 kaarten... waarvan 3 dezelfde...
  Dat is wel veranderd sinds ik meer kaartjes-vriendinnen heb...
  Gisteren zat het eerste kaartje in de bus... Benieuwd wat het dit jaar wordt...

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een heerlijk knus kaartje weer! Past helemaal bij dit onstuimige weer.. En ja, zomaar-kaartjes zijn misschien wel het allerleukste. Ik heb inmiddels een flinke lijst met mensen die graag kaartjes van mij ontvangen. Met hun verjaardag, kerst, als ze ziek zijn en ja, soms gewoon zomaar omdat ik ze lang niet gezien heb. Op enkele kaarten na (die na een tijdje in de papierbak belanden) verstuur ik ze allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen