zaterdag 12 augustus 2017

Jarig..


We zijn weer thuis. Na een heerlijke, ontspannen vakantie op Tenerife kunnen Hans en ik er weer tegenaan. We hebben genoten van de rust, het niets hoeven, de warmte, lekker boeken lezen en wat haken, super! En thuis komen is ook fijn.
Vanochtend zijn we naar Lot en Mike geweest om Guusje te halen, tuurlijk een latte-tje drinken en ff bijkletsen. En nu ligt Guus heerlijk te "tukken", aan mijn voeten. Knus en gezellig!!! Lot en Mike gaan haar missen, ze zijn dol op haar. En voorzichtig aan denken ze aan een eigen puppy-teckel. Lot is in januari klaar met haar opleiding kinderverpleegkunde en kan zelf haar diensten plannen. En als "het kleintje" te lang alleen moet zijn, passen wij met alle liefde op. Lekker een speelkameraadje voor Guus op z'n tijd is leuk!!

De jarigen in mijn klas gaan ook in de vakantie door, dus dan gaat er post naar toe. Deze leukerd is voor een jongen, en Lot heeft het kaartje op tijd maar de brievenbus gebracht, zodat hij 'm op zijn verjaardag krijgt...

In de vakantie heb ik een beetje geblogd, ik kon het niet laten...Maar minder dan dat ik normaal doe. Tijd om binnenkort weer eens een rondje te maken! Ik lees steeds vaker dat het bloggen minder wordt en instagram favorieter. Toch hoop ik heel erg dat het bloggen blijft. Ik waardeer het contact, de gezelligheid en de waardering voor m'n creaties enorm, hopelijk velen mèt mij!!!

Fijn weekend!


21 opmerkingen:

 1. Hey Mariken, fijn dat je er weer bent en de vakantie jullie goed heeft gedaan. Bloggen vind ik het fijnst!
  Af en toe zet ik iets op instagram maar een blog vind ik veeeeel persoonlijker, dus ik ga door!
  Je kaartje is leuk.
  Ik zit nu in comic station een blogrondje te doen. De kinderen zijn ergens op of in en ik let op de spullen. Ze amuseren zich te pletter!! ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke kaart weer Mariken!
  Heerlijk om weer thuis te zijn....en Guusje lekker dicht bij jullie!
  Ik ben het helemaal met je eens wat het bloggen betreft Mariken.....ook ik waardeer het contact heel erg.....dus moeten we dat maar blijven doen he!
  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heerlijk zo'n relaxte vakantie en dat hondje van jullie lijkt mij ook een lieverd! Wij hebben twee katten en een konijn. Zijn we ook dol op.
  Wij hebben de vakantie nog voor de boeg. Eerst een weekje thuis en dan nog heerlijk naar het eiland Karpathos! Kijken we naar uit en ook wij gaan daar heerlijk relaxen!
  Het bloggen is bij mij ook zeker minder, maar ik probeer het op mijn manier toch een beetje bij te houden. Reageer misschien niet op ieder bericht maar probeer wel zo af en toe langs te wippen. Ik blijf het ook leuk vinden en op een lager pitje kan ook toch?
  In ieder geval vind ik het altijd leuk om bij je langs te komen. Je maakt ontzettend leuke dingen en je hebt een mooie eigen stijl!
  Dus ik doe gewoon een inhaal slag en bekijk meerdere berichten in 1 keer!
  Ontzettend leuk dat je iedereen uit je klas een kaart stuurt. Wat zal dat gewaardeerd worden. Ook dit kaartje erg leuk met de stippen er omheen en de washi tape stempels.
  Nou fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kikkertjes! Een CAS-kaartje met stiekem toch best wel wat details. Dat maakt het leuk. Ik merk ook dat een heel aantal mensen op Instagram over gaat. Maar ik vind het bloggen toch echt gezelliger!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk dat jullie zo konden genieten op de vakantie. Weer wat opgeladen? Bloggen stond bij mij oook op een laag pitje, maar kan het niet laten om nu tijdens de vakantie te bloggen. leuke kaart heb je gemaakt zeg, dat gele erbij doet het ook goed. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Om te zoenen deze kikkertjes!! En wat lief dat je ook in je vakantie aan je jarige leerlingen denkt. Guusje vind het vast heerlijk om weer thuis te zijn met jullie. Niets zo fijn als lekker veilig snurken aan de voeten van het baasje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. vind ik ook, hoor, Mariken. Het hele 'blog-gebeuren' heeft toch iets speciaals en net zoals jij, hoop ik, dat het nog heel lang zo mag doorgaan ! Geniet nog maar lekker na van je vakantie mét je hond. Annick

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat weer een leuk kaartje, ook ik vind deze stempels prachtig.
  Heb deze kikkertjes nog niet gespot.
  Ik hoop ook dat het bloggen blijft, met de leuke kaarten en reacties.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer een hele mooie verjaardagskaart. Fijn dat de vakantie zo goed en deugddoend was!
  Ik vins bloggen super, leuk die reacties en zelfs al een aantal mensen in het echt ontmoet. Super vind ik dat.
  Fijn weekend
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke vrolijke kaart met de kikkertjes, lief dat je zelfs in de vakantie een mooie kaart aan je jarige leerling bezorgd.
  Fijn dat jullie zo'n heerlijke vakantie hebben gehad, nu lekker thuis nog nagenieten. Wat zal Guusje blij geweest zijn dat jullie er weer waren.
  Ik vind de blogcontacten heel erg leuk en warm, heb zelfs niet eens instagram. Dus ik hoop dat vele dames lekker blijven bloggen.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is een heel mooi kaartje. Ik ben het met je eens bloggen is leuker maar ik zie dat het ook steeds meer verplaatst naar facebook. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn dat jullie hebben genoten, heerlijk uitgerust na de vakantie is toch de bedoeling! En heerlijk om Guusje weer thuis te hebben, gezellig en toch je dagelijkse loopjes, erg prettig! Je kaartje is heel leuk, mooie CAT-jes weer! Misschien nog es afspreken volgende week.....?
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey Mariken,

  Wat een leuke kaart alweer...
  Fijne vakantie hebben jullie gehad en nu terug herenigd met Guusje... Leuk verhaal...

  En ja, bloggen mag niet vervagen door instagram. Daar ben ik nog geen fan van hoor...

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ha Mariken,
  Welkom terug! Je kaart is erg leuk. Zeker voor een jongen. Leuk dat je elke leerling en kaart stuurt met zijn/ haar verjaardag.
  Je vakantie klinkt heeerlijk! Hopelijk gaat het nu weer goed met Hans. Stijgende lijn....zou mooi zijn.
  Als ik in de vakantie tijd en zin heb, blog ik ook. Zou best kunnen dat ik wat mis, maar dat maakt niet uit. FB of insta is zo vluchtig en juist dat persoonlijke contact is zo leuk. Ben ik helemaal met je eens. Ik denk dat er altijd bloggers blijven, die er ook zo over denken, dus misschien een kleinere groep, maar wel met mensen die de moeite nemen om te reageren.
  Geniet nog lekker thuis!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een geweldig leuke kaart is dit weer. Instagram is ook leuk maar voorlopig blijf ik lekker blowen hoor :-) Fijn dat jullie zo'n lekkere vakantie gehad hebben. Niets moeten kan voor een paar weekjes erg fijn zijn .

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk zijn die stempels he! Je maakte er een heel erg mooie kaart mee!
  Fijn dat jullie van jullie reis genoten hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat is wel heel erg attent, zelfs in de vakantie je dochter laten posten!! En dan ook nog zo'n leuke post, geweldig leuk kaartje! Die kikkertjes van Cats on Appletrees zijn ook alweer zo leuk..... Fijn dat jullie zo'n heerlijke vakantie hebben gehad, en dat jullie er weer tegen kunnen. Leuk zou het zijn als jullie Lot ook een teckeltje krijgt, gezellig voor Guusje ook. Geniet nog even van je vakantie thuis, ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Welkom thuis! Fijn dat jullie zo hebben genoten. Ik vind jouw COA kaarten echt collector items. Mariken als er één iemand is die er gave kaarten mee maakt dan ben jij het wel. Ook nu dacht ik weer: WOW!
  Ik ben een nieuw blog begonnen en ik hou het allemaal wat simpeler. Ik plaats ook kaarten op Instagram maar het bloggen laten schieten gaat mij - op dit moment - nog veel te ver. Ik heb in de loop der jaren hele leuke mensen leren kennen. Dat vind ik heel waardevol. Ik heb net een nieuwe baan . Daardoor blog ik nu even wat minder want ik ben 's avonds door alle nieuwe indrukken etc. redelij afgedraaid... maar ik blijf je trouw volgen. Ik wil niets missen:)
  Fijne avond!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Welkom thuis. Wat fijn dat jij en Hans zo hebben genoten, dubbel genieten na zo een intensieve periode lijkt mij. Zo leuk dat je zelfs in de vakantie aan je schoolkinderen denkt met het versturen van kaarten. Echt een leukerd is het. En wat een geweldig nieuws dat er een bruiloft aan komt, zo leuk voor jullie allemaal. Je geniet vast mee van alle voorpret. En ik vind blogjes lezen en schrijven ook nog steeds heel leuk (ook al is het doordat er meer tijd en energie in gaat zitten iets minder actief dan op Instagram)... ik blijf het dus ook aanhouden hoor! Te leuk voor wat persoonlijke achtergrond info er bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Een prachtig kaartje, deze stempels zijn super.
  Had ze nog niet eerder gezien.
  Bloggen is leuk, en hoop ook dat we met onze blogs nog lang door mogen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen