vrijdag 11 augustus 2017

Cas on Friday #114 Birthday


Hooray!!

Een kaartje voor CAS on Friday, en voor m'n jarige neefje David. De uitdaging is wel duidelijk hè, maak een verjaardagskaartje.
Ik heb gekozen voor de vrolijke, feestelijke katten van Mama Elephant. Ik vind ze enig, vooral die met de snor...
David viert zijn verjaardag in Tanzania. Mijn broer is er, met zijn gezin. Bart heeft vroeger veel in Afrika gewerkt, oa ook in Tanzania. Annabelle en David zijn nu oud genoeg om het mooie land te zien en de verhalen te horen van hun vader. En als ze thuiskomen, ligt de post op David te wachten...

Wie doet er mee aan deze leuke challenge?! En dan heb je er meteen een verjaardagskaartje bij, voor de voorraad of om te gebruiken.

Onze vakantie op Tenerife zit erop, we vliegen vandaag naar Nederland. Op naar huis, de kids, en Guusje!!

16 opmerkingen:

 1. Een echt feestelijk kaartje! Hij is erg leuk geworden. Ik ben op dit moment bezig om weer een voorraad verjaardagskaarten te maken. Goed idee om dan ook mee te doen bij CAS on Friday! de weersvoorspellingen voor de komende tijd geven veel mogelijkheden voor kaartjes maken. En nu we toch nog even vakantie hebben moeten we het er maar van nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mariken, volgens mij ben je een week te vroeg want de challenge Exotic loopt nog steeds. Wel een leuk kaartje wat je nu gemaakt hebt. Goede reis terug naar huis..groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje voor je neefje! Al denk ik dat je em een weekje te vroeg hebt ingepland ;)
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi is ie Mariken,ga ook mee doen aan deze challenge.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat is hij leuk! De meeste challenges gaan een beetje aan mij voorbij, kom ik er pas achter als hij al voorbij is. Deze zou toch moeten lukken... Ik ga het in ieder geval proberen. Een hele goede reis, vanavond weer je eigen bed, ook best fijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk die poezen in dat rondje, heel mooi! Wat gaat vakantie toch snel, veel te snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een fleurig en vrolijk verjaardags kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Mariken,
  Wat een prachtig kaartje heb je voor CAS on Friday gemaakt!
  Jullie zijn inmiddels weer thuis na een heerlijke vakantie......nu thuis verder genieten!
  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Mariken,
  Wat een enig kaart voor neef David. Bijzonder dat ze nu inzet land zijn waar hun vader bekend is. En jullie weer terug. Geniet nog van je vakantie in Nederland. Ik merk wel dat jij ook gewoon door blogt tijdens je vakantie.
  Groetjes
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh, wat een grappig kaartje. Geweldig die stempels. Wat een prachtig verhaal over Tanzania. Guus weer blij jullie te zien?
  Nu nog verder genieten van je vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een vrolijke bende!
  Ik wou jouw kaartje laten meedoen met exotic. Ik dacht dat ik tijd had tot 26 aug.... vergissing. Maar de nieuwe is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ook weer een mega leuke kaart. Lekker vrolijk :-) Ik heb sinds afgelopen donderdag 2 nieuwe konijntjes. En ik heb ze Noortje en Guus genoemd. Haha nu zie ik dat jouw teckel ook Guus heet. Ik hou van lekkere Hollandse namen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik snap wel dat je helemaal wég van die kat met snor bent:) Wat een gaaf kaartje. Oeh en die letters die bovenaan je kaart zitten; waar heb je die vandaan? Fijne avond!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I love this super cute, fun card...great colours.
  tfs,
  Karen

  BeantwoordenVerwijderen