woensdag 3 augustus 2016

Gefeliciteerd, fijne dag...


Wat was het gisteren een troosteloze dag...ik weet niet of jullie daar ook last van hebben, ik ben zeker in de zomer erg gevoelig voor mooi weer! Als het maar droog is en ik naar buiten kan, dan ben ik helemaal happy!
Uiteindelijk heb ik mijn gelli-plate gepakt en ben ik heerlijk aan de slag gegaan ermee. En wat gaat de tijd dan snel...dit is leuk!! Een A-4tje gemaakt in blauw, groen, geel en lilatinten, en voor de vrolijkheid wat oranje. 
Ik heb vijf verjaardagskaarten gemaakt, stempels van Els Brigé erbij, ze blijven zo gaaf!
Hier zijn er alvast een paar, en de rest volgt binnenkort!





12 opmerkingen:

 1. Hey Mariken,

  Met zo'n felle kleurtjes moet je wel vrolijk worden!!
  Opdracht helemaal geslaagd...
  Ik raad je aan om er vandaag nog maar wat bij te maken... haha!!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het met je eens, ik word er blij van als het droog is, lekker buiten eten... het hoeft niet eens zo heel warm te zijn, als de regen maar weg blijft :-) Als dat geweest was hadden we deze beauty's misschien moeten missen, ze zijn prachtig Mariken!! Ben echt jaloers op deze mooie achtergronden, zo mooi gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn fantastisch mooi!
  Een dagje regen vind ik niet erg, maar het mag niet te lang duren, want dan werkt het op mijn humeur. Normaal gingen we vandaag met oma wandelen in een park...Het zwemmen was gisteren zo leuk dat de kids voorstelden als het weer zo miesserig is, gaan we weer zwemmen.
  En dat zal het worden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Ik vind ze geweldig! Ik ben zo benieuwd hoe Ellen en jij dit doen. Weet je misschien of er een goed YouTube filmpje van is? Dan kan ik het me misschien ook eigen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig leuke kaartjes, Mariken. Ik word helemaal blij van de kleurtjes. Ik heb ook een gelli plate maar heb nog geen kans gezien om er mee te werken. Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Mariken,
  wat een leuke kaartjes zijn het in prachtige kleuren! Dat miezerige weer leidt tot de schitterendste creaties hoor.Op het moment vind ik het wel super jammer, die grijze natte dagen voor vooral anderen, maar omdat ik nog geen vakantie heb, ik een beetje gast ben in mijn eigen huis met de badkamerperikelen en dus gewoon aan het werk ben, heb ik geen last van de grijze luchten. Het weekend wordt volgens de kenners mooi en dan hebben we hier feest. Dus tja....
  laat de zon binnen maar schijnen met je mooie kaartjes! Ik word er in elk geval blij van!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig zijn ze Mariken,het heeft de hele dag geregend en nu is het droog zo jammer voor de mensen die in nederland vakantie vieren.gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleuren, brengt toch een beetje zomer binnen vandaag ;-)
  Ik ben vandaag naar het Woefke geweest en wat stempeltjes van Cats on appeltrees gekocht. Ik kom bij jou wat ideetjes opdoen.
  Liefs Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldige kaarten, super met deze kleuren samen. De oranje kleur er bij kleur er heerlijk bij.

  Ik heb altijd gemixte gevoelens bij dit troosteloze weer. Op vrije dagen is het een heel goede reden om lekker binnen te freubelen, maar op werkdagen betekent het een hele dag binnen met de kinderen (beetje miezer trotseren we gewoon!)... daar worden wij en de kinderen niet blij van! Maar nu hoop ik nog wel op goed weer tijdens vrije dagen, een beetje bruine gloed zonder een witte afdruk van tshirts zou wel fijn zijn voordat ik mij begin september in mijn trouwjurk mag hijsen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, mooi weer! Ja, hier ook balen dat het al 2 dagen regent op kamp... maar we houden de moed erin ;-)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kaartjes Mariken....het is een kleurig geheel!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauwww jij bent echt een ster in het maken van 'gelli kaartjes' zooo gaaf! Prachtige kleuren, in tegenstelling tot het weer wordt ik hier wel vrolijk van!!

  BeantwoordenVerwijderen