vrijdag 12 augustus 2016

A sweet HELLO


Ik krijg steeds meer plezier in het werken met inkt en kleuren met de zigmarkers. Vroeger heb ik op schilderles gezeten, gewerkt met acrylverf en aquarel. Beide deed ik graag, en nu merk ik dat ik vaak terug grijp naar deze materialen. Het heeft iets "los", schilderachtigs, niet te precies en ik hou ervan...

Dit kaartje is alweer vertrokken naar een lieve vriendin...

Zon vandaag??? Ik hoop het zo! In ieder geval, fijne dag!!


10 opmerkingen:

 1. Eniggg, leuke diertjes zijn dit toch telkens weer!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk kaartje is het zo geworden !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop ook op de zon vandaag maar het ziet er nog zo uit helaas.... We houden hoop :-) Je kaartje is super, erg leuk om de onderdelen met inkt te maken. Leuk resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Mariken,
  vanavond kun je buiten eten hoor. Misschien met een vestje aan, maar ik reken erop.
  Je kaartje is ontzettend leuk! Dat losse is goed te zien en toch blijft het een strak kaartje.
  Mooie combinatie.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik houd er ook van, en dit kaartje is een mooierd! Ja, het weer is deze zomer af en aan, weekend schijnt beter te worden. En de week erna ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je zo'n plezier kunt hebben in je hobby Mariken....dat is toch het aller belangrijkste.....en als er dan ook nog een mooi kaartje door ontstaat is het helemaal top! Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, jij hebt echt niet stil gezeten in de afgelopen weken zeg!! Net even je blog 'bijgelezen' en wat een leuke kaarten kwamen er voorbij! Als je zoals ik nu een oaar weken niet op je blog geweest ben, dan zie je zomaar jouw ontwikkeling voorbij komen. Wat een technieken allemaal, zo mooi! Bedankt voor alle inspiratie. Ik moet vandaag weer hoognodig mij kamertje in, want je bracht me op ideeën :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat kleuren met inkt en zigmarkers gaat je goed af! Maar ja, dat geldt eigenlijk voor alles waar jij mee kleurt. Dat kun je gewoon. Gaaf is dat. Leuke kaart!

  BeantwoordenVerwijderen