dinsdag 29 maart 2016

Get well soon...


Iedereen de paasdagen goed doorstaan?? Wij wel, gezellig geweest gisteren, lekker gegeten en iedereen is weer bijgekletst, en allemaal naar huis met, ipv een paasei, een lekkere reep Tony Chocoloni!

Dit kaartje is voor een collega, die vorige week een hartoperatie heeft gehad. Hij had een gaatje in zijn hart, dat hebben ze gedicht. Een knul, net zo oud als een van mijn jongens, dat vind ik toch wel heftig. Gelukkig gaat het goed met hem, en is hij na 3 dagen alweer naar huis gegaan. Onvoorstelbaar vind ik dat, zo'n grote operatie, en even later word je alweer uit het ziekenhuis ontslagen...Nu zal hij moeten revalideren en verder opknappen...dus get well soon Mark!!


13 opmerkingen:

 1. Lief kaartje voor een lieverd!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker pittig zeg! Wat een leuk kaartje heb je gemaakt, en je vorige post met het verhuiskaartje ook. Zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf stempeltje voor een zieke! mooi kaartje, daar zal de zieke zeker blij mee zijn, idd heel heftig...je hart, dan schrik je toch wel even!
  Fijn dat het weer een gezellig samenzijn was bij jullie....heerlijk he, al dat gekakel aan tafel, ik kan daar zo van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heftig verhaal, gelukkig dat er tegenwoordig zo veel kan op medisch gebied. Wel snel naar huis zeg. Maar thuis knap je het vlugste op. Dit kaartje is weer een 'droppie'. Mooi ingekleurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopelijk is je collega snel weer beter! Het kaartje zal hij zeer op prijs stellen.
  Ja hoor, hier ook gezellig geweest, een brunch bij dochter en kleindochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zowel Mark als Vivian (je vorige berichtje) worden verwend met mooie kaartjes van jou. Die Mark, dat hij al weer thuis is. 't is een bijzonder (en lief) jong. Tot straks voor onze balans :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is je kaartje leuk; wat een heftig verhaal. getver. Wat super attent om een kaartje te sturen! Het is weer een beauty. Fijn om hier weer te zijn; ik heb denk ik vel gemist. Pak de draad nu weer op :)

  Ons paasweekend was gezellig; en super relaxt. Lekker bijgekomen en gezellig gegeten met onze jongens en aanhang. Prima weekendje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heftig hoor, zo een operatie! Hij is vast blij met je prachtige kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lief kaartje, ik heb heel wat gemist hier op jou blog. Ik ga ze zeker allemaal bekijken.
  Fijne avond,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een lief kaartje heb je voor je zieke collega gemaakt Mariken......prachtig hoor!
  En wat leuk dat het gisteren zo gezellig bij jullie was....daar genieten we van he....meer hebben we niet nodig....toch!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. een schitterend kaartje voor je collega gemaakt Mariken...wel heftig om op deze jonge leeftijd al zo een zware operatie te moeten ondergaan,En fijn dat ook jullie een gezellige avond hebben gehad samen...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Mariken,
  helemaal leuk deze kaart! En wat jong, ja! Inderdaad...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen