zaterdag 5 maart 2016

Follow the music...


Goeiemorgen,

Heerlijk, het is weekend! Na een hele drukke week met een ouderavond is dat heel welkom!

Vandaag een kaartje, met het hele lieve konijntje uit de nieuwe MFT release. Zijn ze niet schattig?? Als basis heb ik materialen uit een SU pakket gebruikt, dat is maar wat handig...
Hans gaat zo naar Lopik, helpen met de electriciteit in het huis van Aad en Christine, dus ik heb het rijk alleen. Hopelijk dus lekker freubelen...

Fijn weekend allemaal!


12 opmerkingen:

 1. Die stempeltjes zijn zo geinig. Leuk kaartje, het geel erbij is lekker fris en de stoere details zijn er leuk bij. Freubelse!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die stempeltjes zijn inderdaad heel lief, ik heb ze ook besteld! Je hebt er een prachtig kaartje mee gemaakt Mariken! Leuke inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk stempeltje met gave tekst erbij. Kaartje heeft wat feestelijks, mooi. Vanmiddag kom ik konijntjes-kleuren bij jou oefenen, of kan ik beter met muisjes beginnen? Die hebben kleinere oren, dus minder kleurwerk ;) Tot straks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief kaartje Mariken....leuk stempeltje en mooie tekst! Nog van harte gefeliciteerd met de 30ste verjaardag van je zoon.....wat een mooie leeftijd he!
  Je kleindochter is ook een schatje....wat zijn ze lief he! Wij passen dit weekend op onze twee kleintjes.....zoooo leuk!
  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo en dan gelijk de moeder van bovenstaande er achter aan. Als je de stempels ziet, denk ik vaak wat kan ik er mee. Maar door jou zie je mooie creaties voorbij komen, gaan de dieren 'leven'. Ik zit altijd vol bewondering naar jou kaarten te kijken. Echt heel leuk. Ook een fijn knutselweekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent een kei in het verwerken van kleine stempeltjes op een kaart. Erg mooie kleurtjes verwerkt op deze sombere start van de dag (het is hier erg mistig). De tekst vind ik ook prachtig!

  Veel freubelplezier, ik vanmiddag met schaatsen op de laptop ernaast ;-)

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een prachtige kaart ! Toen ik de stempels zag , dacht ik die gaat Mariken vast leuk vinden .
  De olifantjes en poesjes zijn helemaal uitverkocht , ook bij mft zelf .
  Ik zal dus nog geduld moeten hebben !!
  Fijne dag !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schattig dat konijn en mooi heb je hem gekleurd in zin blauwe jasje! Lief en mooi kaartje. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn superlief!! Veel plezier met kleuren! ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geniet van je weekend!
  Wat een pracht van een kaart, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel lief kaartje weer Mariken...het schattige muzikale konijntje heel mooi ingekleurd..en je zal vast wel een gezellige dag hebben gehad vandaag...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mariken jij kan als geen ander kleuren; p-e-r-f-e-c-t! Ik schrijf altijd hetzelfde en ben niet erg origineel(sorry) maar ook deze....een juweeltje!!!

  BeantwoordenVerwijderen