vrijdag 19 februari 2016

Winter Scrap Swap #3Daar zijn Ellen en ik weer, deeltje #3 van onze Winter Scrap Swap. Hierna nog 1 keer en dan ben ik aan de beurt voor de "Spring editie", joehoe, ik verheug me er al op! Maar...dit pakket ben ik nog lang niet beu, het is echt tof. Deze keer heb ik me ingehouden en geen cute-stempeltje gebruikt, maar de prachtige tekststempels en stansen van Clearly Besotted.

Het kaartje was voor Nynke, die nu inmiddels arts is. Zo'n buluitreiking is echt indrukwekkend om mee te maken. Daarna zijn we lekker uit eten gegaan met de ouders en broer van Nyn en Wout, een gezellige afsluiting.

Nu ga ik eens kijken wat Ellen deze keer gemaakt heeft, ga je mee??


15 opmerkingen:

 1. Leuk is ie! Met wel een hele toepasselijke tekst voor Nynke. Gaaf is dat hè, dat je met die stempels een beetje je eigen teksten kunt samenstellen. Jullie zullen ongetwijfeld genoten hebben gisteren. Bijzonder om er bij te zijn. Ik ben dus wel voor cute gegaan deze keer. Mezelf extra uitgedaagd ;) Tot zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi mooi mooi!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. helemaal mooi en geslaagd is dit !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje! Hoewel ik de kaartjes met de cute plaatjes altijd erg mooi vind, kan ik dit zeker ook waarderen. Heel mooi gedaan. En fijn dat jullie van die bijzondere gebeurtenis zo'n leuke dag hebben gemaakt samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, doet Ellen speciaal voor jou cute stempeltjes in het pakket, gebruik jij ze niet.... ;-)
  Maar dit is wel een heel gave kaart!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zojuist even je kaartjes van de afgelopen dagen bekeken en wat zijn ze weer mooi. Het was er nog niet van gekomen i.v.m. verjaardagen. 4 binnen 1 week, maar de ene kon ik met een kaart afdoen want even een bakje koffie halen bij mijn schoonzusje in Dordrecht nee dat zag ik niet zitten vanuit Groningen. Gisteren was ik zelf aan de beurt en komend weekend een ander schoonzusje en mijn schoonmoeder, maar dat vieren we morgen met z'n drieeën + aanhang bij mijn schoonouders thuis.
  Wat leuk dat swapgebeuren, ik volg je Mary inmiddels ook.

  Fijn weekend!
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stella is mijn collega :-) dus samen freubelen af en toe en straks in april naar Art Journey

   Verwijderen
 7. Ook zonder cute stempeltje een pracht kaart!! Ga gauw bij Ellen kijken....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer een hele hoop leuke creaties sinds mijn laatste bezoekje hier! Deze vind ik ook geslaagd zeg! Het hoeft inderdaad niet altijd met een 'cute'stempeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een spetter ! Mooi !
  Fijn weekend !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een prachtige kaart voor een hele mooie gelegenheid, gaaf gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben gewoon onder de indruk dat jij zoveel maakt en al-le-maal even leuk en gaaf. Dit vind ik ook weer een toppertje. Enig!
  Fijn weekend!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen