dinsdag 2 februari 2016

Knuffel..


Goeiemorgen,

Een nieuwe poging met deze love bugs, nee, ik was gisteren niet tevreden over mijn kaartje. Streng zijn voor jezelf: overdoen (dat doe ik bij mijn leerlingen ook...)

Dit kaartje met knuffel is voor Lot, ze gaat direct solliciteren op de functie kinderverpleegkundige, echt een wens van haar. Als ze aangenomen zou worden, gaat ze de opleiding volgen, en tegelijk werken op de kinderafdeling. We zitten nu samen een latte te drinken, met het kaartje onder haar neus.
En nu duimen voor haar dat het lukt...spannend!!


17 opmerkingen:

 1. Ja, ik ken dat, dat strenge voor je zelf...deze is rustiger vind ik, dan komt de stempel meer tot z'n recht. Erg mooi kaartje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi kaartje !
  Succes met de sollicitatie !!!!
  Spannend !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik duim superhard mee ! Spannend inderdaad !
  je kaart is een dotje ! Heb je de hartjes gepaperpieced ?
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een schattige en mooie kaart voor Lot! Succes voor haar, de zorg heeft mensen nodig die er hart voor hebben en dat heeft zij, zo te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is snoezig!! Maar de witte versie vond ik ook erg mooi en origineel. Succes met de sollicitatie.. spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannend voor Lot! Dit kaartje moet haar wel geluk brengen, toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat is ook deze weer schattig, zo mooi ook met meer kleur.
  Ik duim mee voor Lot ;-)
  Groetjes,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh hahaha, ik word op mijn wenken bediend! Hij is superleuk! En hopen voor Lot dat ze een baan vindt als kinderverpleegkundige. Lief zo'n kaartje als hart onder de riem.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieveheersbeestjes brengen geluk, toch? Dus Lot is vast aangenomen (en anders moet dit superlieve kaartje haar maar troosten).
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze gekleurde beestjes hebben ook mijn voorkeur, mooi in balans nu alles qua kleur en wit. Spannend voor Lot, succes met afwachten tot de uitslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik duim voor Lot; ze is zo gedreven en verdient een goede plek! Waar ze haar talent en liefde voor het vak kan laten zien! En die hebben we in de zorg hard nodig.... Ik vond je kaartje van gisteren enig; deze oogt inderdaad iets "warmer". Prachtig gekleurd!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh, spannend! Zowel voor Lot als voor jullie! Aan haar inzet en enthousiasme kan het niet liggen, dat heeft ze wel meegekregen :-) Lief kaartje en we duimen mee!!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig is ook dit kaartje met die super schattige love bugs Mariken....en leuk dat Lot gaat solliciteren in de kindervepleging...ik wens haar veel succes..

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik duim met jullie mee hoor, want wat is er nu fijner dan te werken daar waar je hart ligt!!
  Je kaartje is super cute!! Het spreekt mij iets meer aan dan je vorige kaartje, alhoewel ik daar de niet ingekleurde lieveheersbeestjes wel heel leuk vind, misschien dat het wittige achtergrond papier daar een rol in speelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat maak je toch een prachtige kaarten Mariken. Snap niet waar je de inspiratie vandaan haalt.Ik ben een dagelijkse volger van je blog, maar schrijf eigenlijk nooit wat. Wat lief dat je voor iedereen een kaartje maakt, zoals nu weer voor je dochter.Hoop dat ze aangenomen wordt voor de kinderaantekening, het is best een pittige opleiding, maar je hebt er je hele leven plezier van.Toch weer overgegaan op plaatjes bij je kaarten hé ipv.alleen SU, die mix is echt verrassend.

  BeantwoordenVerwijderen