dinsdag 17 februari 2015

Celebrate your big day with cakeGisteren zei Lot: " ik krijg bijna geen kaarten meer, alles gaat via facebook en app". En dan is het ook nog eens een keer maandag, en komt de post niet...
Dus ik heb gauw nog een kaartje gefixt en bij ons in de brievenbus gedaan. Wat een verrassing...en ze lachte zich rot...

Mijn kaart is gemaakt met een set uit de Sale-a-bration, een hele leuke feestelijke!En hieronder een kleine indruk van onze feestelijkheden, man, kids en aanhang...


10 opmerkingen:

 1. Haha, ik herken het 'probleem' van je dochter.......ook hier vinden ze het jammer dat er minder kaartjes gestuurd worden. (Ideetje voor volgend jaar....oproepje via je blog voor kaartjes voor Lot!!)
  Het kaartje is erg leuk!! En gelijk een inspiratie ideetje voor mijzelf, ik heb dat stempelsetje gewonnen bij een challenge....ik kan niet wachten tot het arriveerd :)
  Fijne (vakantie) dag , groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er gezellig uit Mariken,mooi kaartje heb je voor haar gemaakt.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha, inderdaad, het krijgen van een echte kaart is toch nog steeds niet te vergelijken ! gelijk heeft ze, mijn dochters (16 en 18, een echte facebook generatie), nemen toch ook nog altijd een zelfgemaakte kaart naar een feestje, die heeft enorm veel succes, blij blij blij !
  een mooie, leuke kaart, grappig
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, superleuk! Dat is een leuke verrassing en een hele mooie kaart!
  Geniet van de vakantie!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gezellig bij jullie zeg !
  Geweldig dat je nog snel een kaartje in je eigen bus hebt gestoken !
  Doen wij voor onze girls ook altijd :)
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heey Mariken,

  prachtige kaartjes heb je weer gemaakt!!!

  enne ik krijg ook veel liever een kaart met de post hoor. vind het zelf heel jammer dat het tegenwoordig steed meer via sms, mail of facebook een simpel berichtje is omdat dat sneller gedaan is. lief dat je er snel nog 1 gemaakt hebt en in uw eigen bus hebt gestopt. iedereen word toch blij met een kaartje uit de brievenbus.

  groetjes femke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad, kaartjes worden zeldzaam! Behlave bij ons, kaartenmakers! Je spontane kaart is leuk! En zo,n stempel vraagt toch ook niet heel veel, je hebt al snel een leuk resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha wat een leuk idee om zelf voor haar een kaartje in de bus te stoppen....en wat een gezellige verjaardag is dat geweest...hele leuke foto Marieke....wees er maar trots op ....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kaart! Wel gewaagd met die verschillende vormen. Ik verkies toch ook een kaart hoor, altijd leuk om te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En wat heeft ze dan een mazzel met haar moeder:). Ja ik hoor het ook. Leuke bijkomstigheid is als je dan een kaart stuurt dat ze het helemaal geweldig vinden. En dan ook nog zelfgemaakt; ja denkt er dan ruim van te voren al aan en ik merk dat dat steeds meer telt voor mensen. Fijn zo''n hobby waar je anderen ook zo blij mee maakt:)
  Ik vind die cakestempels tóp; het zijn ook ultieme verjaardadagskaartstempels ( zou dit woord mogen bij Scrabble...)
  En gezellig zo'n grote familie!

  BeantwoordenVerwijderen