dinsdag 12 juni 2012

For a sweet friend


Hoi!

Vanavond geen speciale kaarten op het programma, dus ik heb een "zomaar" kaartje voor de voorraad gemaakt. Zonder Challenge en zonder sketch, dat vind ik best moeilijk. Ik zit wat te schuiven en te scheuren met papier totdat ik denk: zo kan-ie wel...lastiger dan dat ik dacht. Doen jullie dat ook wel eens zo???
Het meisje heb ik ingekleurd met Spectrum Noir stiften. Langs de randen heb ik swirls gestempeld met bruine inkt, zo is net het wit van het papier eraf. Het designpapier is van Maja Design, Life in the Country. En nog wat MFT-tjes erbij.
En nu maar wachten tot die Sweet Friend voorbij komt, dan kan ik het kaartje versturen...

Fijne avond en liefs Mariken.


13 opmerkingen:

  1. Wat een 'sweet' kaart is dit geworden! Mooi dat lichtblauw met kraft. En heb je voor het stempelen van de swirls de stempelstift van Elke gebruikt? Mooi effect hoor, precies wat ik bedoelde.
    Tot morgen, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mariken,

    dat is nou zo leuk aan je kaart laten zien. Niemand ziet dat je er moeite mee hebt gehad en hebt zitten schuiven en passen en meten...Voor de lezer/kijker is het een superkaartje. Heel lief en schattig.
    Maar ik herken het helemaal. Ik heb echt houvast aan een sketch. Als ik zelf iets verzin wordt het vaak vrij simpel.
    het gebruik van kraft is heel mooi op deze kaart!

    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er weer mooi uit, Mariken! Mooie combi: lichtblauw en kraft! Tot morgen, grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een onwijs leuk kaartje!!! Ik vind het knap hoor dat je zo een kaartje kan maken, ik zoek toch écht wel altijd een sketch erbij ..... vind ik altijd fijn om mee te werken!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi mariken
    een geweldig leuke kaart en wat de sketch betreft,daar werk ik nooit mee,doe zo uit het blote hoofd:-))door het vele kijken op de blogs zie ik soms dingen dat ik denk oh dat is ook leuk maar maakt het dan toch weer anders!
    maar je kaart is zeker geslaagd!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super leuk kaartje Mariken!!!! Geweldige kleurtjes, en leuke details heb je gebruikt!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Soms doe ik dat ook wel een kaartje maken zonder schets of zo, maar vind dat ook wel moeilijk. Je kaartje is goed gelukt en mooi de swirlstempels rondom het afdrukje. Dit kaartje komt vast wel eens van pas.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  8. O, dat is grappig, ik gebruik juist liever niets, en ga het liefst mn eigen gang, en bedenk zelf de indeling, makende voort, met een schets vind ik ook leuk, maar heb ik vaak dat ik nét iets anders wil..
    maar het is niet aan je kaart af te zien hoor, erg leuk geworden!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hij is weer leuk, Mariken...mooi kleurwerk en die swirls bij het stempeltje breken idd het witte stuk...zoals je vlgs mij inmiddels wel weet, werk ik bijna altijd met schetsen...
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Mariken

    Wat een sweet kaartje en niet te zien dat je het er zo moeilijk mee had want hij is prachtig.
    Meestal heb ik al iets in mijn hoofd en dan duurt het wel wat langer plus word het vaker heel anders dan ik dacht, maar met een schets is het wel makkelijker en ben ik sneller klaar, en soms heb ik gewoon geen inspiratie.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuke kaart! Mooie kleurencombi en wat een super schattig stempelafdrukje (wil ik ook!!:D)!!
    Het is inderdaad best lastig om zonder schets aan de slag te gaan, maar ik doe het toch regelmatig, soms vind ik dat juist wel leuk! Gewoon schuiven, draaien, knippen, scheuren, op elkaar leggen, het weer anders neerleggen en dan komt er vanzelf wat leuks uit! Dat is jou ook goed gelukt zie ik!

    Fijn weekend!
    Groetjes Annet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk kaartje hoor!! Ik doe juist maar af en toe mee aan een challenge.....ik vind dat juist best moeilijk, ik rommel meestal maar wat aan tot er ontstaat wat ik in mijn hoofd heb.
    Groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Mariken

    Heel leuk kaartje geworden. En wat een lief afdrukje.Die had ik nog niet voorbij zien komen ergens maar ben er gelijk helemaal weg van. Hele mooie kleuren bij elkaar.

    Groetjes en fijn weekend

    Nelly

    BeantwoordenVerwijderen