zaterdag 16 juni 2012

For the boys...Hallo allemaal,

Gisterenavond zijn Ellen, Colien en Sanne bij mij geweest. Ik ben al een tijd aan het kleuren met Copics en Spectrum Noir stiften. Ellen is ook al gezwicht voor de Spectrums en Colien en Sanne wilden ze graag uitproberen. Gezellig een avondje met z'n vieren zitten kleuren...ik ben benieuwd of Colien en Sanne ook voor de bijl gaan, want ze waren erg enthousiast.

Ik heb ook afdrukjes gekleurd en vandaag heb ik de kaartjes afgemaakt. Ze zijn voor 2 jongens uit mijn klas, die tijdelijk niet bij ons op school zijn. Ik wil ze graag voor de vakantie van alle leerlingen en mij een kaartje sturen...2 kaarten voor de boys dus!
De afdrukjes zijn digi's van Paper Shelter, ingekleurd met Copics en Spectrums. Het designpapier is van Basic Grey, Oliver Paper Pad, echt leuk jongenspapier.
De sketch is van CardPatterns, ik vond hem erg stoer en geschikt voor mijn kaarten. En met de Challenge wilde ik meedoen, maar ik zie dat ik te laat ben, helaas!
Verder heb ik Die-namics en een tekststempeltje gebruikt van MFT.

Dit is de tweede kaart:


Fijn weekend en leuk dat je even langskwam,
Liefs Mariken.

14 opmerkingen:

 1. Wat een lief idee van je om namens de klas kaarten naar die jongens te sturen, Mariken....het zijn allebei mooie creaties met prachtig kleurwerk....die spectrum noirs kleuren erg mooi zo te zien....ik heb inmiddels de distress markers, maar heb ze nog niet gebruikt....een heel fijn weekend!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. twee toffe kaartjes ! mooi ingekleurd, mijn voorkeur gaat naar de tweede, maar ze zijn allebei geslaagd,
  fijn weekend,
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke kaartjes!! Dat zullen de jongens zeker op prijs stellen!
  Ik 'kleur' ook met de spectrum noirs en copics....althans ik doe verwoedde pogingen haha.
  Vaak grijp ik toch naar de prisma potloden van Myrthe, vind ik makkelijker.
  Maar ik blijf hopen op betere resultaten met de copics in de toekomst, vandaar dat ik ga proberen een workshop in Nederland te volgen. Jij hebt het al erg goed onder de knie!!
  Fijn weekeinde, groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaarten,leuke afdrukjes,mooi ingekleurd.
  Geweldig papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi mariken
  toch hartstikke gezellig en leerzaam zo met een paar hobby-meisjes lekker kleuren en je kaarten zijn allebei geweldig leuk en mooi geworden!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn superstoer en superleuk! Jammer dat ze niet tot het einde van het schooljaar bij jou kunnen zijn. Ik vind het ook altijd zo jammer als ik er eentje "verlies". Je hebt er al zo'n band mee opgebouwd he!
  Ze zullen deze kaartjes zeker weten te waarderen! Wat een attente juf, zeg! En echt heel prachtig ingekleurd!!
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leukerds zijn dit zeg,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ERg mooi gebaar om de twee jongens van je klas een kaartje voor de vakantie te sturen. Ze zijn leuk en stoer en geweldig mooi ingekleurd!!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf wat een leuke kaartjes, en schitterend ingekleurd, hier zijn ze vast heel blij mee!

  liefs Amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh Mariken, wat een leuke kaartjes zijn dit! Lief van je om ze met de klas een kaartje te sturen. Dat zal ze vast goed doen. als je tijdelijk ergens niet bent is het belangrijk te weten dat er wel aan je gedacht wordt.
  En het kleuren, ja ik denk dat ik er nog even niet aan begin, hou het even bij Derwents, ben bang dat ik anders zwicht en ik heb de doos nog maar een jaar.....
  Fijn weekend!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super leuke kaartjes allebei!!!! Wat leuk om die jongens dan een kaartje te sturen! Ik vind ze helemaal super!! Wat zijn dan spectrum stiften?? Is dat net zoiets als de copics?
  Fijn weekend!!!!!

  groetjes Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk je kaartjes allebei!! Super!
  groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow, wat zijn ze gaaf geworden! De jongens zullen blij verrast zijn! Ik was/ben erg enthousiast over de stiften, wat een mooie, heldere kleurtjes krijg je op je afdrukjes, zeg! Wie weet ga ik inderdaad 'voor de bijl', ik houd je op hoogte :)
  Fijne vaderdag/zondag!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ooo, de kaarten zijn leuk geworden! De afdrukjes had ik natuurlijk al gezien tijdens het kleuren (inderdaad heel gezellig), maar zo op een kaartje is toch altijd anders. Met de draak en de muis heb je twee stoere jongenskaarten gemaakt.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen