zaterdag 24 september 2011

Yellow tag, gekregen van Sanne.


Hallo,

Ik werd getagged door Sanne, van Scrapcards and Stuff. En nu moet  ik 10 dingen over mijzelf vertellen en de tag door moet geven aan 5 andere bloggers. Nou daar gaan we dan, ik weet niet of ik de 10 ga halen.

1. Ik vind deze hobby echt ontzettend leuk, Vroeger heb ik ook veel geknutseld met de kinderen toen ze klein waren, maar toen drukten we een stempel af, kleuren en dat was het dan. Alle spullen die nu verkrijgbaar zijn, maken het tot een echte verslaving.

2. Regelmatig ga ik met mijn scrapvriendinnen Sanne, Colien, Esther en Ellen bij elkaar zitten en hebben we een gezellige scrapavond. Of we gaan een workshop volgen bij Yvonne van Phoebeez.

3. Eigenlijk ben ik fysiotherapeute, maar later ben ik PABO gaan doen. Vervolgens gewerkt in het basisonderwijs, in de jeugdgevangenis en nu op een VMBO school. Ik ben volledig gaan werken, helaas heb ik daarom minder tijd voor mijn hobbies.

4. Vorig jaar oktober ben ik begonnen met hardlopen. Ik probeer 2x per week te gaan rennen voor mijn conditie. Het is nog steeds niet mijn lievelingsbezigheid.

5. Mijn ruwharige teckel Sam is mijn grote liefde (met mijn man, anders wordt-ie boos)!

6. Ik ben echt een zomermens, ik ben enorm graag veel buiten. Deze week zijn de voorspellingen goed...Yes!

7. 22 oktober ben ik jarig, ik weet het, je bent zo jong als je jezelf voelt...ik wordt 50 en dat vind ik niet leuk!

8. Ik heb 3 lieve kinderen, Wouter, Thom en Lot en ik heb er 7 jaar geleden nog 2 gratis bijgekregen, Chris en Aad. Wat hebben we het druk gehad met ons 5-tal, een heel huis verbouwd en nu raakt ons huis alweer leeg. Positief is dat ik nu mijn eigen knutselkamer heb.

9. Koken is buiten een 'must' ook iets wat ik leuk vind om te doen. Ik maak altijd een grote pan soep zodat we ieder dag verse soep kunnen eten, dat is mijn verslaving.

10. En bij deze ga ik over tot het doorgeven van deze label:
Yvonne
Margreet
Christine
Corry
Ger Janne

Kijk maar of jullie er iets mee doen, het is echt geen verplichting! 

Een gezellige en zonnige dag morgen, gr-jes Mariken.

4 opmerkingen:

 1. hallo lieve mariken
  wat leuk om zo dingen van iemand te lezen en krijg je een beetje beter beeld van iemand!
  ik ben dan ook dubbel vereerd dat je mij gekozen heb maar ik heb het al ingevuld maar ondanks dat heel hartelijk dank voor deze pluim want zo ervaar ik dit gebaar:-))
  geniet nog lekker van de zon en een fijn weekend
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mariken,
  Bedankt hoor! Ik ga proberen ervoor te zorgen dat ik hem plaats en doorgeef! Alvast bedankt, ik vind dit toch wel een stukje waardering!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mariken,

  wat leuk om deze dingen van je te lezen. Er zijn ook aardig wat overeenkomsten:
  ik ben eiegnlijk verpleegkundige en ben ook later de PABO gaan doen. Ik houd ook van koken, word volgend jaar november 50 en ik heb ook gratis een dochter gekregen, die alleen nooit bij ons gewoond heeft, maar van wie het dochtertje me omi noemt...
  Je hebt het net gemist, denk ik, want ik ben getagd en heb ook al 10 dingen geschreven. Als je het leuk vindt kun je dat nog nalezen, staat nog op mijn blog.
  In elk geval dankjewel!! Ook ik zie het als een stukje waardering en stimulans!

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mariken, wat leuk dat je me getagd hebt....ik zal me er eens over gaan buigen!
  In ieder geval hartstikke bedankt en ik wens je een heerlijk zonnige zondag!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen