dinsdag 4 mei 2021

Spring Scrap Swap 7, #3

                                                                   Goeiemorgen! 

Alweer de derde Spring Scrap Swap van Ellen en mij. Een hele lekkere deze keer, kijk nou eens naar die overheerlijke reep met chocolade. En ik heb 'm nog niet op! Overmorgen gaan we 5 dagen weg met de camper, een rondje Ijsselmeer rijden. Dan neem ik 'm mee, heerlijk een stukje bij de latte!

 
 

De opdracht was: gebruik de kleuren van de wikkel. Rood, roze, tikje groen en een beetje crèmekleur. En uiteraard heb ik de toffe tulpen gebruikt. En het gave stencil wat ook in het pakket zat. Voor de fun heb ik 'm ingepakt, in een mooi zakje en een stickertje erop met LENTE kriebels. Nu maar hopen op een beetje mooi weer, dan komen de kriebels vanzelf!! Ik ga eens een kijkje nemen bij Ellen, ga je mee? Fijne dag en bedankt voor je bezoekje hier!2 opmerkingen:

  1. Wat ziet het er mooi uit! En nog ingepakt ook. Kun je je eigen cadeautje gezellig uitpakken in de camper onder het genot van een latte. Hoe feestelijk is dat?! Enjoy de chocola en enjoy vooral ook jullie campertripje xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een toffe kaartjes, mooi die tulpen en wat flink dat je de reep nog niet op hebt, ik vrees dat dat bij mij niet zou lukken. Geniet van jullie tripje, wat zal dat deugd doen.
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen