vrijdag 6 november 2020

Summer Scrap Swap 7 (verlaat), #5


Goeiemorgen! 

Vandaag zijn we toe aan de vijfde en laatste Summer Scrap Swap van Ellen en mij! Een beetje veel verlaat, doordat ik uit de roulatie was vanwege mijn gebroken pols. Inmiddels ben ik twee weken uit het gips en kan ik weer het één en ander, heerlijk is dat!

Voor deze laatste uitdaging mag alles, vrije keuze deel. Ik ben lekker aan de slag geweest met Wendy Vecchi blendable inks, gelliplate, stencil en stempels. Love it.

 Ellen en ik skippen de Autumn Scrap editie en gaan op 1 december (iets vervroegd dus), over op de Winterversie. Na 7 jaar swappen heb ik die nu voor het eerst, ook wel eens leuk... We hebben er nog steeds veel lol in samen, dus we gaan lekker door. En natuurlijk ben ik blij met jullie lieve en gezellige reactie's!! Dankjewel daarvoor. 

Fijne dag, en het is alweer bijna weekend! Jippie, geniet ervan!



 

6 opmerkingen:

  1. Prachtig gedaan weer! Hele mooie kleuren! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. schitterende kaartjes zijn dit, ben nog stuk naar beneden gescrollt, heb heel wat moois gemist, maar nu lekker even door heen geneust!!!
    Liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn ze leuk! Gave achtergrondjes met mooie kleuren. Tapeje om de bloemen mee vast te plakken (heb ik ook, hihi). Gave afsluiting van onze zomer. Daarom had ik natuurlijk blote benen woensdag. Toen was het nog zomer :-) Anyway, zo fijn dat je uit het gips bent en we weer kunnen swappen. Op naar de winter en het weekend. Zin in allebei xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn ze weer prachtig deze kaartjes...Ik ga nog wat verder kijken nu ik hier nog eens ben al merk ik door je op instagram te volgen ik niet veel van al jou creaties heb gemist. Liefs Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kom net bij Ellen vandaan en nu jouw kaarten aan het bewonderen. Ook al zo mooi. Fijn dat het beter gaat met je pols. Balen is dat toch dat herstel zo lang duurt als je geen 20 meer bent. Geniet van je weekend (ik las dat je nog een dag met de camper weggaat...)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gave kaartjes, mooie kleuren!
    Leuk dat jullie nu een switch maken qua seizoenen. Gezellig om nieuwe pakketjes samen te stellen, de voorpret is al leuk...
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen