zaterdag 10 oktober 2020

Stempel op Reis #16

 Goeiemorgen!

De stempel van Jolanda heeft een rondje langs ons gemaakt. Een aardig reisje met iedere keer een paar dagen logeren bij één van ons. Nu zijn de uiltjes weer thuis, en kunnen wij onze kaartjes aan jullie laten zien.

Afgelopen woensdag op controle geweest, na een maand gips was mijn pols nog niet voldoende stabiel. Dus ik ben veranderd van kleur... een nieuw knalroze gipsje.

Vandaag gaan Hans en ik met de camper naar mijn zus Loet in Schoorl. Ze is 50 geworden. We blijven een nachtje in de camper overnachten, voor haar deur. Op neer rijden is voor Hans een beetje te vermoeiend. Dus zo... we maken er een leuklogeerpartijtje van. 

En jullie? Allemaal nog in goede gezondheid, hoop ik? Het is toch wat allemaal!

Ik ga eens even op bezoek bij de andere dames!
Kijk je mee bij Ellen, Nicole, Jolanda en Danielle? Ik ben benieuwd!
Gezellig dat je hier even was, geniet van het weekend!

15 opmerkingen:

 1. Deze uiltjes moeten wel van jou zijn, dat zie je meteen aan de vrolijke kleurtjes :) Erg leuk kaartje!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt zo leuk gedaan!! Ik heb nog wat afdrukjes liggen en ben een beetje verliefd op jouw vrolijk gekleurde uiltjes.... dus ik zie een remake aankomen ;-) Geniet van jullie logeerpartijtje. Slim om het zo te doen, en nog gezellig ook. Jammer dat je pols nog gips nodig heeft, maar als het dan toch moet is knalroze wel vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, die knalkleuren op je kaartje! En dus ook om je pols. Balen dat het er nog langer om moet. Veel plezier bij Loet. Die camper komt nu goed van pas!
  Hier nog iedereen gezond. Ik hoop echt dat het aantal besmettingen dit weekend gaat kantelen. En dat we ook bij strengere maatregelen toch naar school kunnen blijven gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een vrolijke uiltjes, kaartje is top!
  fijn weekend bij je zus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk die knalkleurtjes van jou! Past waarschijnlijk ook goed bij je gips... Hopelijk hoeft het er niet heel lang meer op, je zult het inmiddels wel beu zijn. Dit weekend weer lekker op pad met jullie camper, geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dus jouw pols matcht nu perfect bij deze leuke uiltjes Mariken? Heb je je gips toch nog niet van stempels voorzien hihi? Een hele leuke kaart met dat zwart-witte papier aan de bovenrand. Fijn weekend bij je zus, creatief opgelost :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel geslaagd deze kaart !!!!
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk deze uiltjes kaart!! Veel plezier vandaag en roze gips, dat is leuk! Ik koos voor de tweede keer voor mijn loopgips in januari knalrood met hartjes, ook leuk! Nog een beetje vrolijk tenminste roze en rood.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig van kleur zijn jouw uiltjes! Dat zijn al kunstwerkjes op zich. Je kaart is super, lekker vrolijk! En hij past ook goed bij je nieuwe gips ;-) Veel plezier bij Loet xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. We moeten blij zijn met kleine uitjes nu. Veel plezier!
  Je maakte een mooi kaartje, de uiltjes matchen goed met de z/w streepjes. En alles getypt met de linkerhand? Respect!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je kaart is ontzettend leuk en vrolijk. Mooi dat papier erbij. En wat jammer van je pols. Heb je toch iets teveel gedaan? De logeerpartij bij Loet klinkt gezellig! Goede oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Uiltjes zijn vaak zo lief, zeker als ze blij juichend op je kaart staan.
  Gave kleuren combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. geweldig kaartje met dit leuke stempeltje, tof gemaakt, kleurgebruik is helemaal top
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen