dinsdag 30 juni 2020

Summer Scrap Swap 7, #1



Hey, goeiemorgen!

Niet te geloven, het is inmiddels 7 jaar geleden dat ik mijn eerste swap-pakket van Ellen kreeg. Die geweldige actie van haar heeft er toe geleid dat we nog steeds verslingerd zijn aan het swappen! Hòe leuk is dat??

Wat ben ik onwijs verwend, kijk hieronder maar eens! Prachtige stempels en een stoer stencil van Darkroom Door, een Tony Chocolonely met allemaal gezellige inpakspullen...nee, niet al opeten dus! Dat mag pas bij Summer Scrap Swap 34. Dat vereist zelfbeheersing!


De eerst opdracht is: maak een kaart met een bloemenstempel van Darkroom Door in de hoofdrol. Achtergrondjes gemaakt met mijn gelliplate, accenten gemaakt met het stencil. Ik ben begonnen met de scraplings en de kleine ATC kaartjes zijn gemaakt van overschotjes.


Ik ben nu alweer dol op deze stempels, ze zijn prachtig! Dankjewel hiervoor! Nu naar Ellen, kijken wat ze deze eerst swap gemaakt heeft.

Het grootste cadeau is dat we elkaar weer 'live' even kunnen zien, en onze geliefde latte samen kunnen drinken en bij kunnen kletsen. Wat heb ik dat gemist!!! Fijne dag!!
 

13 opmerkingen:

  1. Zo tof dat jullie al zo lang swappen, jullie kaartjes zijn totaal anders van stijl, maar heel mooi met die prachtige stempels.
    Fijn dat je weer kan afspreken he, ik was vorige week ook zo blij om Angélique weer te zien.
    Groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig! Zo'n mooie kleuren en inderdaad toffe stempels.
    7 jaar! Knap, ga nog maar lang door!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kom net bij Ellen vandaan, leuk dat jullie al zo lang swappen.
    En wat een schitterend pakket heb je gekregen...
    En wat een plaatjes van kaartjes heb je er weer meegemaakt!!!
    Zo leuk om te zien wat een zelfde stempel doet als de achtergrond heel anders is....
    liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De stempels zijn inderdaad prachtig, maar het is ook zo leuk om te zien hoe verschillend jullie ze verwerkt hebben vandaag. Bij jou een heerlijk vrolijke kleurenexplosie op de achtergrond, ook heel mooi! Swap nog maar even lekker door samen, veel te leuk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig al je kleuren weer! Om helemaal vrolijk van te worden! Hele mooie kaarten! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Niet te geloven hè, zeven jaar?! Zo leuk ook om al die pakketten terug te kijken en te zien hoe 'onze' stijl veranderd is. Blij dat je blij bent met dit pakket. Je kaartjes zijn echt geweldig! De mooie bloemen staan perfect op de gekleurde achtergrondjes. Love it xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat zijn gave kaarten Mariken! Mooie kleuren en prachtige bloemen. Wat een mooi pakketje heb je gekregen. En wat super zeg, al zo lang de swaps te doen, echt leuk. Groeten Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk pakket heeft Ellen weer samengesteld. Geen twijfel dat jij daar wel mee aan de gang kunt. Je kaartjes zijn super, prachtige kleuren weer! Ik ga snel ook bij Ellen kijken...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ze zijn prachtig! En je bent maar weer lekker verwend met het pakket van Ellen. En zo leuk de verschillen tussen jullie te zien! Bij Ellen, bijna sereen en bij jou toch mer de vrolijke kant.
    Zo fijn elkaar weer in het echt te kunnen ontmoeten. Net of je er nu extra van geniet!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jij hebt ook al weer zoiets moois gemaakt met de mooie stempelset. Lekker kleurrijk!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super gaaf pakket hoor, daar word je toch wel blij van! Je hebt er hele mooie vrolijke kaartjes kaartjes mee gemaakt!
    Groetjes Ellen
    Blijven jullie nog maar ff swappen hoor...wij genieten wel mee!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die kleuren.... zó zomers, zo vrolijk een zo blij..... passen helemaal bij het laatste stukje van je bericht, dat jullie elkaar weer kunnen zien!!
    Héél mooi gemaakt, zoals zo vaak

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Kom net bij Ellen vandaan en zag daar ook het toffe pakketje....gaaf hoor!
    Jij hebt er ook iets moois van gemaakt Mariken....weer heel anders dan Ellen....maar dat is juist zo leuk!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen