woensdag 22 augustus 2018

Love bug


Een heel toepasselijk kaartje voor Thom en Laris, het volkswagenbusje...Dat was nl hun vervoersmiddel met de bruiloft, lichtblauw met geruite gordijntjes, zó leuk.
Deze post, met pakketje (tijdschriftjes, kauwgom en smintjes) heb ik hen meegegeven...openen op het vliegveld. Inmiddels zitten ze al een paar dagen op Curacao, en hebben ze het geweldig. Ze houden mam/schoonmama goed op de hoogte, ik geniet mee...

Hans en ik zijn net terug van de dierenarts. Guus was de hele dag al heel tam, en vanavond begon ze echt te rillen. Ze had zich verstopt in een hol onder de bosjes. We maakten ons echt zorgen, dus op naar de dierenarts. Ze had koorts, en was echt ziek. Spuit tegen koorts, misselijkheid en ontsteking gekregen. Ze knapt zienderogen op, en ligt alweer aan een bot te knagen. Pffff, gelukkig!

Challenge: 4-seasonchallenge #11, inspiratiefoto12 opmerkingen:

 1. Wat is dat toch leuk, die vakantiepakketjes van jou! Zo wordt het extra leuk om weg te gaan :-) Je kaartje is echt gaaf, heel toepasselijk voor het bruidspaar! Gelukkig valt het mee met Guus, kan me voorstellen hoe je schrikt....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat er gaaf pakket heb je voor het bruidspaar gemaakt! Prachtig kaartje!
  Pfew...dat was schrikken met Guus...fijn dat het beter gaat!
  Xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om zoiets voor de kinderen te maken, lief en persoonlijk . V W bus, helemaal ons ding. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat leuk!! Dat busje is inderdaad ontzettend toepasselijk. Ik zag de foto's op FB. Wat een gaaf vervoersmiddel als je gaat trouwen...
  Gelukkig dat Guusje weer opknapt. Altijd spannend, omdat je voor haar moet denken en spreken. Zou makkelijk zijn als ze konden zeggen wat er aan de hand is...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief, zo'n kaartje met pakketje. Wat vervelend, een ziek hondje. Gelukkig dat ze nu alweer opknapt. Op de kast staat het kaartje dat ik deze week in de brievenbus vond. Erg leuk, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kaartje, leuk en toepasselijk voor het bruidspaar! En ook voor onze uitdaging op het 4 Seasons Challenge Blog, daar is op de inspiratiefoto ook een auto te zien met van alles op het dak...Bedankt voor je deelname!
  Dat was wel schrikken met Guusje, fijn dat het weer goed gaat!
  Geniet van je vrije dag vandaag....
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je een stempel had van het busje. het is dan ook een enig kaartje geworden.
  Zo de schrik zat er goed in voor jullie m.b.t. Guus. Fijn dat hij weer opknapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Mariken,

  Zo dat is effe schrikken, Guus in eens zo ziek.
  Hij knapt gelukkig op lees ik, hopelijk zet het door.

  Maar nu kaartje,

  In één woord GAAF

  Groetnis fan Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Mariken,

  Wat een leuke kaart maakte je voor Thom en Larissa!
  Kan je mij misschien hun adres een keer doorsturen via mijn mailadres (link rechts boven op mijn blog) Dan kan ik hen een kaartje sturen.

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf kaartje! Oh , dat is zo akelig als je hond ziek is. Gelukkig gaat het weer wat beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inderdaad heel toepasselijk dit Volkswagenbusje! Ik zag de foto's al op FB. Supertof kaartje! Wat schrikken dat Guusje ziek was. Lastig dat zo een hondje niet kan vertellen wat hij voelt, maar als hij weer aan een bot gaat knagen gaat het vast de goede kant op. Morgen beginnen de lessen weer toch? Of heb je eerst nog je vrije maandag? Veel met Guusje knuffelen dan!

  BeantwoordenVerwijderen