vrijdag 2 juni 2017

Spring Scrap Swap #4


Nummero 4 al, in de reeks van de Spring Scrap Swap van  Ellen en van mij. De opdracht voor deze keer is : gebruik zwart-wit en één kleur. En natuurlijk de stempels van Altenew die in het pakket zitten.
Ik heb gekozen voor de verschillende cactussen, ge-embost met wit poeder en ingekleurd met zigmarkers. Eenmaal klaar, bedacht ik me...één kleur, in verschillende tinten groen, of één kleur groen? Dat was mijzelf, en misschien ook Ellen niet duidelijk. Bij mij zijn het dus de verschillende tinten geworden. Een 'happy birthday' tekstje erbij, bruikbaar voor mannen en vrouwen is dit kaartje...

Nog een paar uurtjes werken en dan is het weekend. Weer drie vrije dagen voor de boeg, heerlijk!
Nu ga ik Ellen een bezoekje brengen, ben benieuwd wat ze gemaakt heeft, ga je mee??


11 opmerkingen:

 1. Ja zeg, das vals spelen! Allemaal verschillende kleuren groen gebruiken ;-) Hihi nee hoor, mooi is ie! Gaaf dat wit embossen en dan inkleuren. Ze blijven leuk die cactussen! En een tekstje erbij van wit op zwart staat ook altijd goed :-) Lekker hè, een lang weekend voor de deur?! Kun je alvast oefenen hoe dat voelt als je volgend jaar op maandag vrij zou zijn. Tot zo xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allebei met groen, allebei wi t op zwarte tekst, allebei cactussen en toch helemaal anders!
  heel mooi weer!
  geniet van het weekend, wij vanaf vanavond ook in zuid-Holland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, vals spelen zegt Ellen.... en ik wilde net schrijven groen is groen ;-) Leuk zijn die cactussen, al veel mooie kaartjes mee gezien. Dit is ook een toppertje, erg leuk. Geniet van je lange weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele gave kaart zo met de zwarte rand en de cactussen. Geweldige alpaca heb je gehaakt, ben al benieuwd naar de groepsfoto.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is ook erg leuk! Ben gek op de cactussen en vind de verschillende kleuren groen leuk uitgepakt.

  Fijn weekend!

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig ingekleurd! En groen is groen toch?! Het MFT zwart-wit blokje is een favoriet van me, ik vlieg er doorheen! Gaaf gedaan weer, ik ga snel ook bij Ellen kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je koos een mooie kleur, de groentinten matchen heel goed met het zwart/wit. Heel mooi en inderdaad ook passend voor een man.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel gaaf kaartje, mooi die zwarte rand, tof die cactussen en het tekstje maakt het helemaal af! Geniet van een mooi, lang weekend!!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kaart is super. Drie dagen weekend. Dat is fijn. En mijn boys hebben nog 3 dagen extra erbij. Ze moeten pas vrijdag. De meisjes krijgen de laatste week van juni dan weer vrij wanneer de jongens naar school moeten. Zo blijft het eerlijk. Voor allemaal nog 16 dagen school en het zit er weeral op.
  Ongelooflijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig die cactussen ! Lekker vrolijk !

  BeantwoordenVerwijderen