dinsdag 28 februari 2017

Serie "Hello"


Heerlijk, vakantie...
We zijn nog behoorlijk aan huis gebonden, omdat Hans nog erg moeilijk loopt, en zijn conditie is minimaal. We hebben een intake-gesprek gehad op het revalidatiecentrum. Binnenkort hoopt hij te kunnen starten met fysiotherapie voor zijn enkel, en aansluitend het revalidatieprogramma. Samen krijgen we nog gesprekken bij de psycholoog. Dat is nodig, na alles wat er is gebeurd.

Wat is het toch fijn om een aantal hobby's te hebben, vervelen doe ik me nooit. Gisterenmiddag heb ik me prima vermaakt met mijn Gansai Tambi Watercolors, zo leuk om te doen. Gewoon wat uitproberen. Ik ben begonnen met een kaartje, en tja, de mooie restjes kan ik niet weggooien. Goed voor een aantal tagjes, die komen altijd van pas.

Fijne dag, tot gauw!19 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart! Ook je tagjes zijn te leuk!!
  Deze techniek is zo geweldig leuk! Jij hebt 'm al goed in de vingers hoor! Ik oefen nog ff door ;)
  Ik heb klein stukje terug gelezen op je blog........een heftige tijd voor jullie! Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte!
  Ook voor Britt van harte beterschap, ook dat is natuurlijk schrikken. Zeker bij zo'n kleintje, die kunnen nog niet aangeven wat er aan de hand is.
  Nogmaals heel veel sterkte, en tevens ook een lekkere vakantie!
  Lieve groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schitterend kaartje Mariken, en die tags, ga ik ook weer doen, is altijd handig als die voor het grijpen liggen....

  Beste toegewenst voor je man, en fijn rustig aan thuis rommelen maar, dan is het inderdaad heerlijk om hobby,s te hebben, altijd tijd tekort daarvaoor.
  fijn vakantie, liefs annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi! Waterverf is heerlijk speelgoed ;). Geniet van je vrije dagen! Veel succes met het hele traject, dat is erg pittig. Het is heel goed om samen met de psycholoog te babbelen, want het heeft op allebei veel impact. Wij hebben dat deel net afgesloten, en het heeft ons enorm geholpen om beter met het medische traject en de impact daarvan op je privé leven om te gaan. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi !!!!!!
  Leuk die tags ook !!!!!!!
  Wens je veel sterkte komende tijd !!!!!!
  Een begeleiding van een psycholoog kan jullie zeker helpen !Jouw
  kaart inspireert mij in ieder geval, want die is ver te zoeken bij mij !!!!!
  Heb van alles aan mijn hoofd, maar zakelijk en dat is veel minder erg....

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi, gaaf met die blaadjes in toffe kleurtjes! En strak plan om van de restjes wat tagjes te maken. Heftige tijd voor jullie samen, maar jullie zijn een sterk koppel, sleep elkaar nog maar heel wat jaren vooruit...
  En fijn om wat leuke hobby's te hebben, even ontspannen is wat je dan nodig hebt.
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Mariken,

  Hello terug! Wat een leuke kleuren op jouw kaart en tags, doet helemaal naar voorjaar verlangen!!

  Succes met de behandelingen voor Hans!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleuren, mooie spettertjes en ook de tags zijn super!
  Nog veel moed gewenst voor jullie allebei!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tja, na zo'n heftige periode ben je er niet zomaar bovenop. Geloof echt wel dat jullie allebei wat nazorg kunnen gebruiken. En het is niet te geloven hoe je conditie achteruit holt.... hopelijk gaat de revalidatie straks vlotjes! Jij hebt nu wel lekker zitten spelen met je verfjes, prachtig effect zeg! Geniet nog van de vrije tijd in je vakantie, ben er eigenlijk ook aan toe maar nog een paar drukke weken voor de boeg :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige Hello serie Mariken....zo leuk met deze kleurtjes!
  Mooi dat je zo'n leuke hobby hebt toch....even je he=oofd wat leegmaken na die spannende tijd bij jullie.
  Ik wens jullie alle goeds met deze therapie!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi dit kaartje en tagjes Mariken...prachtig kleurwerk en die tekststans past daar heel mooi bij...
  Ik wens jullie heel veel sterkte met de revalidatie therapie...het gaat vast goed komen , het is niet niks wat Hans allemaal overkomen is...

  liefs Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat maak je toch een mooie dingen met je nieuwe watercolors! Heerlijk om jezelf zo te kunnen vermaken. 't Is al dinsdag, twee dagen vakantie voorbij. Gelukkig nog niet op de helft ;-) Nog een gezellige avond xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hans naar de fysio en jij naar de sportschool.. Dat moet goed komen! Goed ook dat je tijd en moeite neemt om alles te verwerken. Er komt ook zoveel op jullie pad de laatste tijd.. Heerlijk om dan een hobby te hebben waarin je je kunt ontspannen. En dat je dan ook nog van die geweldig mooie dingen weet te maken om aan ons te laten zien, tja dat vinden wij bloglezers dan weer heel erg fijn!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goed dat jullie allebei nog nog een stukje nazorg/begeleiding krijgen. Het is ook niet niks wat jullie "voor je kiezen" hebben gekregen. En het is toch heerlijk dat je hobby's hebt waar je veel plezier aan beleeft. En wij mogen daar van meegenieten. Wat zijn je tagjes prachtig; je hebt de smaak te pakken. Prachtig!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel mooi Mariken. Verzorg je zelf goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie kleuren! Het ziet er uit als een heel bewerkelijk kaartje. Maar als je lekker in de flow zit, denk je natuurlijk helemaal niet aan de tijd!

  BeantwoordenVerwijderen