dinsdag 6 oktober 2015

Happy birthday to you..Donderdag wordt mijn "zusje" Loet 45 jaar. Negen jaar jonger dan ik, zeker vroeger maakte dat een heel verschil. Zij ging naar de basisschool toen ik naar de middelbare ging. Loet ging naar de middelbare en ik ging op kamers. Op die leeftijd is dat een heel ander wereld...
We hebben, na het overlijden van mijn moeder, steeds meer en intensiever contact gekregen, ook al woont ze aan het andere eind van Nederland, in Breezand. Zaterdag gaan Hans en ik naar haar toe om "live" te feliciteren. 

En dit kaartje mag ze open maken bij het ontbijt...zoals mijn moeder dat vroeger bij ons deed. Mooie tradities moet je in ere houden!!

13 opmerkingen:

 1. Mooi dat jullie band nu nog zo goed is, ondanks de afstand. En een hele mooie traditie! Deze kaart is een heel leuk cadeautje op de vroege morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje heb je voor je zus gemaakt Mariken....dat wordt genieten in het weekend!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje . Ik schil ook 10 jaar met mijn half zus . Ze woont ook niet vlakbij . Zij was altijd iemand naar waar ik opkeek . Zij begon later aan kinderen . Ikke vroeger , waardoor de leeftijden mooi opvolgen . We kregen al haar mooie kleren van haar dochter door en ik kan bij haar altijd terecht voor raad.
  Nu weet ik wanneer je jarig bent en hoe oud je wordt ,
  Wil je je adres eens door geven , ik wil je graag een kaartje sturen . Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart voor je zus. Ik herken dat dat leeftijdsverschil. Het is nu helemaal weggevallen en juist met haar heb ik het intensiefst contact. Heel bijzonder. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee, jij hebt ook een you-kaartje geplaatst vandaag! Gaaf is dit model en mooi ook met die grote bloem erop. Gezellig dat jullie zaterdag dat hele eind gaan rijden om Loet te gaan feliciteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een schitterend kaartje heb je voor je zus gemaakt Mariken....heel speciaal is dat om een zo jongere zus te hebben ..mijn enige zus scheelt 8 jaar met mij...en daar zit ook niemand tussen...Ik voel het precies zoals jij...Ik heb nu kleinkids en zij nog niet...
  Veel plezier in het weekend dat jullie elkaar weer gaan zien...heel leuk vooruitzicht...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie traditie! Prachtige kaart heb je voor haar gemaakt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige kaart voor je zus! Mooi model ook en qua kleur prachtig. Leuk dat jullie contact is veranderd, alvast veel plezier samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je zegt het zelf al... Mooie tradities moet je in ere houden. Heel mooi, dat je zo'n goede band hebt met je zusje. Daar kan ik alleen maar van dromen, ik heb een broertje, hij is ruim 2 jaar jonger dan mij. Het klikte vroeger al nooit tussen ons, en na het overlijden van mijn vader, in april van dit jaar, is onze band er bepaald niet beter op geworden. We hebben geen ruzie ofzo, maar het is voor beide partijen handiger als we elkaar niet al te veel spreken, of zien.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi mariken
  nou je kaart voor je zus is heel bijzonder en mooi en zeker nog lang genieten van elkaar!!
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn is dat je nu zoveel aan elkaar hebt. Familie is zo belangrijk en het is toch fantastisch om het samen gezellig en goed te hebben. Prachtig kaartje; heel veel plezier komend weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou dat is echt aan de andere kant bij jullie vandaan. Alvast gefeliciteerd met je zusje. Fijn als je het goed met elkaar hebt. Geniet maar van die traditie. Mooi dat je dat kan doen. Je kaart is prachtig!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen