woensdag 8 juli 2015

Workshop eindejaarsproject


Het schooljaar is bijna voorbij, vanaf morgen hebben we nog drie dagen eindjaarsproject met de kinderen. Donderdag starten we met een carroussel over gezondheid. Vervolgens gaan de leerlingen workshops doen, er wordt van alles gemaakt om op de vrijmarkt daarna te verkopen voor een goed doel. Ja, je raadt het al, ik geef een workshop kaarten maken. Ik heb wat voorbeelden gemaakt om te laten zien wat je allemaal met de uilenpons kunt doen. Voor de kinders een leuke en gemakkelijke manier om een toffe kaart te maken. We starten om 10.30 uur en om 21.30 uur is de afsluiting van de vrijmarkt. Een lange dag dus...
Vrijdag hebben we het voetbaltoernooi en een film op het programma staan. Tot slot maandag nog, we gaan 's middags met de eerste klassen naar 'team Biesbosch', waar ze zich sportief kunnen bezig houden met allerlei leuke, stoere activiteiten.
Dan zijn ze een paar dagen vrij, en wij gaan vergaderen, lokalen opruimen en alles in gereedheid brengen voor het nieuwe schooljaar.

Vandaag ben ik vrij voor de diploma uitreikingen van Lot en Thom. Lot krijgt haar diploma HBOV, ze gaat per augustus in het Amphiaziekenhuis op de neurologie werken. En Thom krijgt zijn diploma Opticien, hij werkt al bij Specsavers en gaat zich verder specialiseren in zachte contactlenzen. Heerlijk dat ze helemaal klaar zijn met hun studie en dat ze aan het werk kunnen...

Jullie ook een fijne dag, tot gauw!12 opmerkingen:


 1. Wat een gezellige evenementen !
  En hele gave kaartjes ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) week
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och wat leuk Mariken....de uiltjes doen het goed op je kaartjes en net wat je zegt....het schiet voor de leerlingen lekker op en geeft gelijk resultaat.
  Groetjes en nog hele fijne laatste schooldagen,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heey Mariken,

  Dat zijn weer erg leuke kaarten. Dat gave uiltje heb ik nu ook in mijn bezit.

  groetjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke voorbeelden voor je workshop Mariken....veel plezier en succes ermee!
  Wat fijn dat zowel Lot als Thom meteen een baan hebben!
  Goede vakantie gewenst!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat enig zeg!! De voorbeelden spreken zeker tot de verbeelding bij je leerlingen!
  En wat gaaf dat Lot en Thom hun diploma hebben en meteen een baan. Sjonge, in deze tijd is dat denk ik iets om heel dankbaar voor te zijn.
  Wij zijn over een paar jaar zo ver. Altijd spannend waar ze terecht komen!
  Heel veel plezier deze laatste schooldagen!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Potverdikke, het is dat ik zelf een bloem-workshop ga verzorgen, anders was ik bij jou aangeschoven ;) Superleuke voorbeelden heb je gemaakt, dat valt vast in de smaak en zal goed verkocht worden! Fijne dag bij de diploma-uitreikingen van je knappe kids!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vrolijke kaartjes! Die passen goed bij deze vrolijke dag. Niet qua weer (das effe jammer), maar wel qua diploma-uitreikingen :) Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien wat je allemaal kunt maken met de uilenpons. Veel plezier met de workshop en nog succes de laatste weekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gave kaartjes! Zullen vast in de smaak vallen op school :)
  Ik vind de monstertjes zooo cool!!
  Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die leerlingen boffen maar met jou; ik had ook wel aan willen schuiven :). Je uiltjes zijn eindeloos! Gefeliciteerd met je afgestudeerde kinderen. Heerlijk hé als ze dat zo succesvol afronden; geniet er van. En gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk, zulke projecten! En die uiltjes zijn vast in de smaak gevallen bij de leerlingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn dat jullie kinderen geslaagd EN een baan hebben. Wat een leuk kaartjes en wat een leuk idee van de uilen pons. Nu dus even bijkomen.

  BeantwoordenVerwijderen