zondag 5 april 2015

Hey there..


Hey, hallo,

Op deze eerste paasdag toch nog een klein momentje gevonden om een kaartje te maken. Inspiratie gevonden op het blog van Lawn Fawn, dit vond ik wel een schatje...


Ook al zijn de kinderen al volwassen, eieren verven en verstoppen dat is nu eenmaal traditie. Onze favoriete verstopplaats is bij het kruisbeeld van Jezus. Dit beeld is door mijn vader gemaakt, en ook hij verstopte daar vroeger altijd een ei. Dit beeld heb ik , na zijn overlijden, gekregen, en nu zet ik de gewoonte van zijn "ei-verstopplaats" ieder jaar voort.
Dit jaar zouden Thom en Larissa er zijn...helaas zijn ze beide ziek. Alleen Thom was dus thuis, en om hem te sparen, heb ik dus alleen dit eitje "verstopt"...

Straks komen de kinderen. Ook Wout is weer terug uit USA, waar hij hard heeft gewerkt aan zijn promotieonderzoek. Lot en Mike zijn er vandaag niet, de rest wel. Heerlijk dat ze er bijna allemaal zijn...

Fijne dag allemaal!!


15 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje, lekker vrolijk! Geniet met z'n allen en beterschap voor de zieken. Hopelijk waaien die virussen eens over, wordt tijd!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer zo ' n mooi plezant kaartje ! Helemaal weg van , zo lief ! Volwassen kinderen dat duurt nog even bij mij... hoeveel kinderen heb jij ? Klinkt altijd allemaal zo gezellig bij jou ! Have fun !
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vrolijk kaartje Mariken, maar eigenlijk viel ik voor het kruisbeeld, wat is dat levensecht gemaakt, klinkt gek, maar wat een mooie herinnering aan je vader.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf kaartje, mooi zoals je de kleuren laat overlopen in het vogeltje. En wat een mooi verhaal erbij van jullie familietraditie, je vader was een kunstenaar! Prachtig beeld! En een fijne dag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zulke tradities. Die moet je inderdaad in ere houden. Jammer dat niet iedereen er is vandaag maar de griep blijft maar aanhouden.
  Lekkere vrolijke kaart heb je weer gemaakt!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief kaartje, Mariken...wat jammer van de zieken...en wat was jouw vader creatief...prachtig beeld...zoals het ei op zijn schouder ligt, lijkt het alsof het heel zwaar is....fijne paas verder!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lief kaartje! Prachtig die pastelkleurige achtergrond met daarop die fel gekleurde stempeltjes. Nog veel paasplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel vrolijke kaart, al die kleurtjes !! Hopelijk was het een leuke dag vandaag.
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schattig kaartje weer en wat is dat vogeltje mooi van kleur. Dat je toch nog even tijd voor jezelf er voor gevonden hebt, knap hoor.
  Nog fijne Paasdagen verder.Beterschap voor de zieken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohhh dat slakje weer; zo super schattig ( is eigenlijk niet het goede woord maar je snapt het wel hé...)
  Dat beeld van je vader; wat een vakman. En bijzonder dat je dat hebt geërfd. Ik vind het verhaal erbij zo mooi; dat koester je..
  Geniet nog een dagje!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sommige tradities moet je in ere houden toch? Al hebben wij daar voor het eerst dit jaar van afgeweken. En straks weer het hele spul compleet. Je kaartje is inderdaad een schatje zeg.
  Nog fijne dagen. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijk vrolijk kaartje weer Mariken! Gaaf zoals je het vogeltje hebt ingekleurd! Jammer dat jullie niet helemaal compleet waren, ook hier lopen we te hoesten en te snotteren...we hebben zon nodig! Maar zo te lezen hebben jullie er toch een gezellige dag van gemaakt en wat een prachtig beeld door je vader gemaakt, heel speciaal! Mooi om dat ieder jaar weer op deze manier te "gebruiken". Geniet nog van deze tweede paasdag! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, Mariken, wat een prachtig beeld dat door je vader is gemaakt. Knap!
  Nu weet ik ook van wie je het creatieve hebt?! (-:
  Fijn om zo de herinnering te koesteren en dat je de traditie van het eieren verstoppen zo blijft doorvoeren.

  Het kaartje is weer enig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een mooi kaartje en wat een mooi verhaal. Echt een paasverhaal om in eren te houden.

  BeantwoordenVerwijderen