vrijdag 25 januari 2013

XOXO


Gisterenmiddag kwam ik thuis van mijn werk, we lunchen samen, en dan heb ik mijn opruimmiddag. Wat een verrassing, Lot had 'niets' te doen (behalve heel veel regelen voor haar stage in Suriname..) en had voor me gepoetst, heerlijk!! We hebben samen boodschappen gedaan en toen had ik nog wat tijd over om een kaartje te maken.

Cardstock, stempels van Stampin'Up, een touwtje, heel clean en simpel. De cirkels in het midden zijn ieder keer opgehoogd met foamblokjes.

Vandaag hebben de leerlingen vrij en gaan alle docenten de open dag voorbereiden. Zaterdag is het weer zover, de geïnteresseerde ouders en de kinderen van groep 7-8 kunnen onze school komen bekijken en wij hopen op veel inschrijvingen!
Jullie een gezellige dag,

                                                                 XOXO Mariken.

10 opmerkingen:

 1. Wat een lieve Lot!! Even "aan de kaart" kunnen terwijl je het niet verwacht dat is toch heerljjk.
  Lief kaartje...en succes met de opendag.

  veel liefs annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo thuiskomen! Je CAS kaart is mooi geworden, door de dakleien details prachtig zoals dat touwtje er om heen. Succes zaterdag. Groetjes, Nelleke í

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is echt een kunst om zo'n mooie clean and simple kaartjes te maken, jij doet dat fantastisch! Ik vind het super mooi! Ik begin er meer en meer van te houden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie ....rustige kaart!

  Groetjes, Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een mooie, stijlvolle kaart ! mooi
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi, Mariken! Pff..wat een klus weer, dat voorbereiden van de Open Dag. Nu maar hopen dat er niet té veel aanmeldingen komen, we maken alles zo mooi! :P
  grtz. en tot morgen, Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heerlijk zo'n dochter! Zoiets doen die jongens van mij nou nooit ;) Het gepoets van Lot heeft een mooi kaartje opgeleverd. Lekker CAS. Alvast aan het oefenen voor je nieuwe blog?
  Tot morgen, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw mam,
  Wat een mooi en 'simpel' kaartje:D. De rust van die blauwe lucht en in het midden die vlinder die lekker fladderen hoog in de lucht en kan rusten op de plantjes. Daarentegen dat draadje, waar de vlinder eventueel op kan slapen of op kan koortdansen. Heel het plaatje heeft met elkaar te maken als ik dat zo mag beredeneren.
  Dan kom ik bij de tekst... Wat een leuke tekst! En die dochter, holy shit zeg. Unbelievable! Dan heeft ze écht niks te doen gehad naast haar stage te regelen in Suriname. (So true).
  Oke genoeg...
  Mooi kaartje mam! Super knap van je dat je bij CAS en 'de uiltjes' zit. Je bent goed bezig! Ik maak nu alvast een start om te reageren op je kaarten, zodat ik in Suriname een beetje ingewerkt ben en meer op een professionele wijze reacties kan maken op de inhoud van je kaart. Graag voor je gepoetst!! X, je dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooie Mariken!! Eenvoudig maar heel stijlvol, je moet er maar op komen!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk kaartje. FIjn weekend
  liefs Anke

  BeantwoordenVerwijderen