woensdag 8 februari 2012

Hans is jarig!


Hey allemaal,

Morgen is Hans jarig. En tja...een cadeau is ieder jaar weer een probleem. Natuurlijk krijgt hij zijn flesje whiskey, waar hij zo van kan genieten. Vroeger was het simpel, CD's, boeken etc., altijd goed. Maar nu, muziek downloaden, een e-reader, alles is in huis. Dus, het wordt een weekendje weg in het voorjaar. We gaan erg graag naar Limburg. Met de caravan, dat wil hij graag en aan de camping is een superleuk restaurant waar je heerlijk kunt eten, dus een diner erbij. En...ik ga mee...dat is de strik op het cadeau, ha,ha!

Voor Hans een konijn met kaarsjes, ingekleurd met Derwents. Het papier is van Dot's & Stripes. De zigzag heb ik gemaakt met een stans van Tim Holz. Wat houten hartjes en een bruine strik en pffff...mijn mannenkaart is klaar.

Zondag vieren we zijn verjaardag en die van Lot, ze wordt donderdag 16 februari 18 jaar! De hele "family" komt eten en in overleg is het feestdiner vastgesteld. Gezellig!

Tot gauw en bedankt voor je bezoekje,
Gr-x-jes Mariken.

9 opmerkingen:

 1. Heel leuk kaartje! Geniet daar maar goed van de verjaardagen en maak er een gezellig boeltje van met de "family"!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee hallo, je kaart voor Hans is echt leuk geworden! Gaaf met die strook erop en ook de houten hartjes doen het goed. En wat het gezamenlijk scrappen betreft: graag, gezellig, gauw weer een keer!
  Liefs, 'Mattie'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart. Het stempeltje is erg koddig en leuk met de brede strook.
  Het wordt inderdaad elk jaar moeilijker om kado's te kopen. Had Hans dezelfde hobby als wij, was het een makkie geweest :-)
  Maar met de caravan naar Limburg hoort zich super aan. Ik zou zeggen kom langs voor een kopje koffie........
  Nou Fijne verjaardag Hans en Lot.
  Groetjes Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Mariken,

  wat een leuke kaart heb je voor Hans gemaakt. Grappig dat konijn! En leuk idee, hoor, een weekend weg. Het weekend dat wij weg waren afgelopen weekend was eigenlijk ook nog een kado voor mijn verjaardag van 2010....van Peter gekregen. Echt genieten!
  en dat zijn heel leuke cadeautjes, vind ik.
  Fijne dag morgen!

  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Marieken, wat een mooie kaart! En anders dan anders. Leuk is dat. Die kleurencombi is een van mijn favorieten. Toevallig heb ik nu ook een kaart gepost die ik voor de verjaardag van mijn lief heb gemaakt. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke mannenkaart,mooi gemaakt.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke kaart, grappige digi en mooi die zig-zag! Is het nog wel een verrassing morgen, gaat Hans niet bloggen? En samen aan de freubel is altijd gezellig en handig als je niet te ver bij elkaar vandaan woont...
  Tot morgen!
  grtz.COlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alvast gefeliciteerd,en een leuk kado hoor een weekendje weg. je kaartje is super!

  liefs Amanda

  BeantwoordenVerwijderen