woensdag 23 februari 2011

En...het vervolg!

Hallo allemaal,

Terug van een heerlijk dagje uit! We hebben het hartstikke leuk gehad, gezien dat Debby weer goed terecht gekomen is in een leuk huis. Verder hebben we lekker gescrapt, eerst de enveloppen verdeeld en natuurlijk is het spannend wat erin zit. Ik had de envelop van Debby, met een hele mooie kaart en natuurlijk de materialen waar ik mijn kaart van moest maken. Kijk even op haar blog om haar kaart te zien.
En dit is mijn creatie:Het designpapier komt uit een blokje van Basic Grey, Marjolaine. Van welk merk de stempeltjes zijn, weet ik niet.
Na de lunch zijn we nog even Haarlem in geweest, naar het "kralenwinkeltje". Wat bedeltjes, waxtouw en lintjes gekocht. Daarna zijn we weer afgezakt naar Brabant en zit ik, zeer voldaan, met man en zieke dochter op de bank te bloggen.
Scrapmaatjes, dit is voor herhaling vatbaar, ik heb genoten!

Gr-jes Mariken.

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart heb je gemaakt! Het was erg gezellig, zeker voor herhaling vatbaar! Ben nog steeds blij met m'n bedels, leuk dat we naar het kralenwinkeltje geweest zijn. Ga ff school = werkspul doornemen, maar ben dwarsaf...
  Wens Lot beterschap, doe Hans de groeten en tot morgen!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie kaart is het inderdaad ook weer geworden. Ik ben trots op ons, we hebben allemaal de kaart af en niet alleen maar gekletst ;-)
  Zeker voor herhaling vatbaar!
  Spreek jullie snel weer!

  Groetjes Deb
  En Lot: "Beterschap!"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous card Mariken, fabulous use of the gorgeous Marjolaine papers, such an adorable image and wonderful sentiment!!

  So glad you could join us at Basic Grey,
  hugs
  Heather xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een ontzettend mooi kaart. Het stempeltje is erg leuk en ik geloof dat jet van scrapmagazinet is....een Noors merk. Maar ben er niet zeker van.
  Erg leuk dat je zo blij bent met de stempel.
  Fijn weekend.
  Gr. Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatje!!
  Ik moet zeggen at ik het papier zo gaaf vind en het is zo leuk omdat het bruikbaar is voor mannen en vrouwen kaarten.

  groetjes, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen