dinsdag 11 januari 2011

Een klein meisje...Dit kaartje heb ik gemaakt voor een collega van mij. Zij en haar man hebben een klein meisje uit Ethiopie geadopteerd en zijn nu in Nederland met hun gezinnetje.
Het digistempeltje is van Designed2delight, een hele leuke site met schattige stempeltjes! Dit kaartje doet ook mee aan de challenge. Het schaapje is ingekleurd met Derwent potloden en is geplakt op een roze cirkel. Deze heb ik gemaakt met een hoekpons. Om een bepaalde afstand pons je een bloemetje uit langs een cirkel. Daarna heb ik de cirkel geembosd met de cuttlebug.
Het designpapier is van Kars, paperpad Country Rose. De kleuren passen bij de challenge van Anyone for Anya dus daar doe ik ook aan mee.
De bloemetjes  heb ik gehaakt en in de rechterhoek geplakt. Het kaartje is verder afgemaakt met een tekststempeltje van Aud Design, een paar glittersteentjes en Diamondglaze.
Morgen ga ik het kaartje schrijven en op de post doen, wat zullen deze kersverse vader en moeder gelukkig zijn met hun prachtige dochter!

7 opmerkingen:

 1. Oh love the embossed edging around the image! Thanks for playing at Designed 2 Delight!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a cutie! Love the glitter, the coloring, the fun flower bordered circle, the bling, and the crocheted flowers! Great job! Thanks for joining us at Anyone for Anya, looking forward to more creations from you! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is hij mooi geworden Mariken!
  De cirkel rond het schaapje is inderdaad erg grappig zo!
  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Mariken,

  Het is een prachtig kaartje geworden en je gehaakte bloemetjes passen er perfect bij!
  Het rond-ponsen is goed gelukt en het afdrukje komt nu extra mooi over.

  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kaartje!
  En wat een leuk idee om de cirkel met de hoekpons te bewerken! dat geeft weer nieuwe inspiratie
  Groetjes gea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Mariken,

  Wat een lief kaartje! Ik zie dat het haken goed lukt. Mama heeft oma ook aan het werk gezet voor me, hihi! Ze heeft al wat bloemetjes naar mama gebracht. Ben benieuwd. Heb haar maar een bedank-kaartje gemaakt.

  Groetjes Sanne

  BeantwoordenVerwijderen