woensdag 22 december 2010

Iets anders dan kerstkaarten...


Vorige week zijn er 5 collega's bij mij geweest en hebben we een avond gezellig zitten scrappen. Colien had een eenvoudige sketch met uitleg meegenomen.
Dit kaartje heb ik toen gemaakt. Het afdrukje is van DigiStamp Boutique, ingekleurd met Derwentpotloden. Het designpapier heb ik van Colien gehad en komt uit een blokje van Action. De vierkanten heb ik uitgesneden met de Cuttlebug, handig, want zo zijn de vierkantjes even groot. En de bloemetjes zijn van Crealies, ook uitgestanst met de Cuttlebug.
Een heel eenvoudig kaartje, gauw af en toch leuk!

3 opmerkingen:

 1. Hey Mariken!

  Wat een schattig kaartje! Ik vond dit ook zo'n leuke sketch. Lekker simpel, zodat je er veel kanten mee op kon. Tot gauw, we moeten maar weer eens wat afspreken!

  Groetjes Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Mariken,

  ik had em natuurlijk al gezien, maar hij is erg leuk! Die digistempel is ook gezellig. En je moet me ook nog even vertellen waar het tekststempeltje van is, want die is toch ook erg leuk en praktisch!

  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie kaart ook weer! En wat jammer dat ik niet meer naast de deur woon ;-( moet ik dat soort avaondjes allemaal missen. Als de verhuizing achter de rug is kom ik snel weer een keer naar Brabant als je het gezellig vindt!
  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen