zaterdag 23 maart 2019

Date in Grootebroek


Jaaa...het is weer zover! Ellen en ik gaan vandaag naar Grootebroek, naar San (die stelt haar huis altijd open voor onze craftdate’s), Inge en Inge (insta). Eerst lekker bijkletsen in de auto met Ellen, dat deden we altijd al, maar nu nog véél meer. Dan...latte, met home-made appeltaart, inmiddels ook een traditie. En weer bijkletsen! En een cadeautje geven aan iedereen, hier zie je mijn pakketjes. Ingepakt met spulletjes van ‘via Suus’ en bijpassende kaartjes, al geshowd op m’n blog. 
Inge heeft iets voorbereid, wat weet ik niet, wordt vervolgd. En ‘s middags gaan we aan de slag met Mixed Media, lekker spelen met allerlei materialen en verfjes, ik heb mijn auto gevuld met spullen. 
Heel veel zin in, wat is dat toch geweldig dat deze vriendschappen zijn ontstaan door onze blogs. Daar ben ik heel blij mee! Jullie ook een hele fijne zaterdag, en...ik laat zien wat we gemaakt hebben! Xx



9 opmerkingen:

  1. Wat een leuke pakketjes heb je gemaakt, ziet er gezellig uit! En zo te lezen gaan jullie ook een hele leuke en creatieve dag tegemoet. Geniet ervan hoor!

    groetjes, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er gezellig uit, leuke pakketjes!
    Heel veel plezier vandaag, geniet ervan!!
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zeker een leuke traditie.
    Heel veel plezier vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat verzin je toch altijd een leuke cadeautjes Mariken, en ook zo hip met die tijgerprint hahaha. Fijne dag allemaal enne...jullie zitten dicht bij mij in de buurt, ik zal aan jullie denken.
    Lieve groetjes, Gerrie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit ziet er weer gezellig uit Mariken...toppie!
    Veel plezier met elkaar!
    Gr Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ook bij jou van die gave cadeautjes! Heel veel plezier en goed weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat ziet er gezellig uit Mariken. Veel plezier en benieuwd naar het "wordt vervolgd..."
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wat leuk weer zo'n dagje met de blogvriendinnen. Jullie verwennen elkaar altijd zo leuk! Je zult wel zo ongeveer met de benen op de bank zitten, na een warme dag. Je cadeautjes zijn weer perfect!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ze zien er spannend uit deze cadeautjes! Heel benieuwd wat jullie allemaal gemaakt hebben vandaag. Het was vast weer een heerlijk dagje!!

    BeantwoordenVerwijderen