maandag 4 juni 2018

Baby girl


Spannend...Aad en Christine krijgen hun eerste kindje (onze derde kleindochter) hopelijk binnenkort. Christine was eergisteren uitgerekend, en we hopen zo dat het kleintje er snel zal zijn. Ik weet wat het is, om de 42 weken vol te maken. Dat heb ik 3x gedaan, pffff, lang zat. Hans en ik zijn er klaar voor. Ik heb 8 cadeautjes gemaakt, voor in de kraamtijd, en het eerste cadeautje zie je hierboven, besteld door Hans bij mij, haha.

Hier een impressie van alle labeltjes aan de pakjes. De stempelset heb ik op de kop getikt bij Doe@Ding, voor de halve prijs...altijd tof!

 





Hier de pakjes, ik heb ze in de kleuren van pinguin gehouden, roze en geel. En nu maar afwachten...


9 opmerkingen:

  1. Het zijn spannende tijden voor jullie Mariken.....maar jij bent er al helemaal klaar voor!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een spannende tijd weer :). Heb zelf 10 dagen langer moeten wachten.. en die laatste dagen duren voor je gevoel het langst. Maar het zal het wachten waard zijn! Wat een ontzettend leuke verrassing heb je gemaakt, alleen daarvoor moet de kleine meid al een beetje vaart maken hihi. Te leuk! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Spannende tijden voor jullie.
    Zal t voor vandaag zijn? wie weet
    Je hebt mooie dingen gemaakt die staan alvast klaar
    liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk en spannend!! Gelukkig is het niet meer zo heel warm, dat lijkt me met zo'n buik pas echt zwaar. De pinguin is erg goed gelukt, geweldig cadeautje. En de rest ziet er ook al zo leuk uit! Hopelijk kun je het snel afgeven :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een lieverd die gehaakte pinguïn en wat een leuke cadeautjes heb je allemaal klaarliggen. Spannend weer hoor voor jullie, hopelijk komt de kleine meid snel!

    Groetjes, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Spannend zeg!! Hoop dat jullie niet lang meer hoeven wachten. Je cadeautjes zijn er helemaal klaar voor. En die pinguin......ik vind hem fantastisch!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk gemaakt weer, opdracht voor opa Hans geslaagd! En nu in spanning afwachten tot de baby komt...
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Och wat leuk!!! Die pinguïn! Enig! En al de labeltjes zijn ook geslaagd! Wat kun je blij worden van zo'n leuke aankoop, hè? Had ik een keer met MD stansen bij Pipoos.
    Het gaat hard bij jullie, nu al de 3e kleindochter. Sterkte met wachten....
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh wat een gezellig kraampakket! Ik herinner me inderdaad dit stempeltje nog. (met die leuke walvis!). Goed dat je hem toch gekocht had. Met die familie uitbreidingen bij jullie komt die altijd van pas. Ik had bij de geboorte van de kinderen meerdere kraampakketten gekregen, het leek elke dag wel Sinterklaas.. zo leuk! Succes met de laatste loodjes... spannend hoor!

    BeantwoordenVerwijderen