zaterdag 14 april 2018

PinkFresh studio, serie hond


Serie hond, met de stempels van PinkFresh Studio. Grappig, iedereen dacht dat ik met “Stempel op reis” zou kiezen voor het teckeltje, niet waar dus. Maar dat wil niet zeggen dat ik ‘m genegeerd heb, want uiteraard lukt dat niet...


Vandaag gaan EllenLarissa en ik naar de Art Specially, ik ben erg benieuwd. In Nijkerk ben ik nog nooit geweest...Veel zin in, dus...op pad! Fijne dag, en wie weet, komen we je wel tegen!9 opmerkingen:

  1. Heel veel plezier vandaag in Nijkerk! Maar dat gaat jullie vast wel lukken.
    Als ik even bij je terug scrol heb ik deze week heel veel moois gemist. Je hebt niet stil gezeten. Deze teckelkaartjes zijn ook weer mooi gemaakt en krijgen vast weer een leuke bestemming.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaartjes !!!! We gaan elkaar misschien wel zien !!!! Ik ben ook op weg ... zo'n zin in !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tuurlijk heb jij de teckel niet links laten liggen, die past zo bij jou! Drie topkaartjes! Veel plezier vandaag, ben benieuwd naar je “buit” :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Even gescrold door je blog berichtjes.... wat heb je weer super leuke kaartjes laten zien, en dan het Stempel op reis idee, wat gaaf!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schattige hondenserie, Mariken. Veel plezier in Nijkerk.
    Fijn weekend!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke honden serie. Ben beniewd hoe je het vond im Nijkerk. Ik ben ook nog nooit geweest. Staat ook hier nog op het to do lijstje.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gave kaartjes Mariken!
    Nijkerk was vast ook heel erg leuk!
    Groetjes en nog een fijn weekend,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha Mariken,
    ik ben super benieuwd hoe jullie het gehad hebben in Nijkerk. Ik ken het alleen van verhalen en ik hoop er dus volgend jaar heen te gaan om de verhalen te staven...;-)
    Je serie hondenkaartjes is erg leuk! Slim om er gewoon een paar te maken.
    Fijne zondag (ga je je nieuwe aanwinsten uit proberen?)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou niet dus.. het was ook zo druk! Wat jammer dat we elkaar niet gezien hebben (zelfs niet bij de COA stand). Dit stempelsetje zou Larissa voor me meenemen maar dat is dus helaas ook niet gelukt. Maar wat is je kaartje leuk!! De hondjes zijn wel mijn favorieten in deze stempelset. Zo schattig!!

    BeantwoordenVerwijderen