maandag 2 april 2018

Challenge Craftliners: Inspiratie oranje

Goeiemorgen,

Op deze tweede Paasdag hebben we een nieuwe challenge bij Craftliners, laat je inspireren door de kleur oranje. Dat heb ik gedaan, met het leuke bloemenpapier uit een blokje van MFT. Ook de kuikentjes zijn hiervan. Als je mee wil doen aan de challenge moet je minstens één item uit het assortiment van Craftliners gebruiken. Echt niet moeilijk, want ze hebben heel veel producten.
Kijk even op ons blog naar de toffe inspiratie van mijn DT maatjes.

Vandaag hebben Hans en ik een rustig dagje. Lekker, na de drukte van gisteren. Het was ontzettend gezellig...hier even een kleine indruk van onze eerste Paasdag ( min Wout en Nyn, die zijn er niet bij).


Britt, helemaal in de ban van baby's...

En dit is zo leuk, dit poppenwiegje heeft mijn vader voor mij gemaakt. Daarna is het naar zus Loet gegaan voor Lieke, en toen naar de kinderen van mijn broer Bart. En nu speelt Britt, onze kleindochter ermee. Mooi hè?
 Geen perfecte foto, Britt wilde dolgraag met mij op de foto. Beetje tegenlicht, maar vooruit...

                                               En: Hans en Jolientje, ons nummertje twee...

                                                        Tot slot: fijne tweede Paasdag!


10 opmerkingen:

  1. Schattig kaartje en leuke foto's.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke vrolijke kaart en wat leuk dat je deze foto;s met ons deelt! Het ziet er idd erg gezellig uit, gaaf dat je het prachtige poppenwagentje nog hebt zeg! Geniet van een lekker rustig dagje samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er gezellig uit, zowel je kaartje als jullie familiefoto's! Wat leuk dat Britt speelt met jouw poppenwagentje, tof om door te kunnen geven.
    De challenge staat genoteerd....
    grt Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat ziet er heel gezellig uit! Heerlijk om vandaag dan een dagje bij te komen. Je laten inspireren door de kleur oranje: dat lijkt me niet eenvoudig. Maar met zo'n achtergrondpapiertje ben je er al snel. Leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat was het gezellig bij jullie!! Wat enig, jouw wiegje dat de hele familie door gaat.... en een tof kaartje. Leuke nieuwe challenge, vorige maand heb ik helaas even gemist maar wie weet deze keer weer ;-) Fijne avond nog!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een gezelligheid bij jullie gisteren. Fijn om (bijna) iedereen om je heen te hebben.
    Je kaartje is weer mooi. Met dit dp moet er verder ook niet veel bij.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wat en gezelligheid en wat ontzettend leuk om te zien, even zo'n indruk. Schattig die Britt en dan Jolien, wat een popje!
    Je kaart is een heel mooi! Oranje is nooit makkelijk vind ik, maar ik bedenk er wel wat op...Ik schrijf binnenkort over ons weekend! TOP gehad.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke en gezellige foto's, dat was duidelijk genieten! Wat een schatjes zijn je kleindochters!
    Mooie kaart maakte je weer, schattige die kuikentjes en hoe leuk is het familiestuk, dat poppenwagentje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gezelligheid! En wat heb je lieve kleinkindjes!! Het wiegje is ook zo schattig. Wij hebben een rieten wiegje in de familie wat nu bij mijn vader staat en waar ook alle kinderen (ook de jongens!) volop mee gespeeld hebben. Leuk is dat!! Je kaartje is een schatje, oranje is niet echt mijn kleur maar zo met dat gele kuikentje is het toch wel heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke kaart en wat een gezelligheid! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen