dinsdag 27 februari 2018

Workshop bij Anneke, #1


Goeiemorgen!

Nou, daar is ie dan, onze eerste creatie gemaakt onder de geweldige leiding van Anneke. Stap voor stap vertelt ze hoe we dit canvasje moesten opbouwen, met allemaal verschillende laagjes, verf, stencils, washitape... Zo gaaf om te doen! En kijk eens naar de vachtjes van de schaapjes, die hebben een echt 'wolletje'! Hieronder op de foto zie je dat nog beter...Ik ben er helemaal blij mee!!

En vòòr de zondag...toen hebben we ook veel leuks gedaan. Zaterdag zijn we naar Gent gereden, en ingecheckt bij ons hotel. Toen eerst onze ernstige behoefte aan latte gestild, bij 't Bidonneke, een café om de hoek. Wat gestruind door de straatjes en gezellige winkeltjes binnengegaan. Heerlijk is dat, een beetje op je gemakje overal kijken. 's Middags geluncht, en daarna weer door gebanjerd. Eind van de middag hebben we zelfs nog buiten een 'Trapist mèt' gedronken. dat ging nèt want inmiddels was het al flink koud. Lekker gegeten 's avonds, Luikse balletjes (dat zijn overheerlijke gehaktballetjes in een saus met iets van stroop), en frietjes en een nagerecht (met chocola), mmm). Toen naar de film, wij dachten daar zo even binnen te kunnen lopen, maar er stond echt een enorme rij. En wat was het onwijs koud zeg!! Maar goed, we zijn binnen geraakt en hebben een hele mooie film gezien, The three billboards outside Ebbing. Een aanrader! 
Daarna naar het hotelletje en in bed nog een beetje kletsen, i-padden en chillen. Overmorgen vertel ik over de rest, anders worden jullie me beu. Ben benieuwd naar Ellen haar verhaal, hihi!

Tot morgen, bij het KKT!

15 opmerkingen:

  1. Hallo Mariken,

    Wat een kleurenexplosie, gaaf. Denk een heel werkje. De zaterdag klinkt ontzettend goed. Kan me voorstellen dat jullie moe maar voldaan terug xijn gegaan naar jullie hotel.
    Ben benieuwd wat de zondag heeft gebracht.

    Voor nu een fijne (werk) dag. Ik ga ook de weg weer op. Blij dat me auto in de garage staat😉

    Groetnis fan Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuk canvas, fijn dat je zo'n gezellig weekend had. Den Bosch was gezellig, vindt dat heerlijk eens iets anders doen dan je reguliere baan!

    Groet, marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit zijn leuke weekenden waar je nog lang van kunt nagenieten, zeker als je ook nog iets moois mee naar huis neemt.
    Mooie kaartjes voor beide had je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gaaf! Die krijgt vast ergens een mooi plekje in jullie huis.
    Klinkt als een erg gezellig weekend. En die film is inderdaad een aanrader.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een top weekendje! Gezellig!
    Mooie canvas. Een voorbode voor de lente 💕

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow, wat een gaaf canvasje en wat zijn die wollige schaapjes leuk!!
    Het voorafje klinkt heel leuk en gezellig. Ben benieuwd naar het vervolg.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit is echt zo gaaf! die tinten en die kleine schaapjes, ook mooi hoe alles is opgebouwd, maar dat kan ook niet anders als het onder leiding van Anneke is gebeurd...Super! Tof weekend hebben jullie gehakt, ik zag jullie al aan het trappisten bier zitten, zag er gezellig uit. Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh Mariken wat is dit cool zeg ! Jullie hebben zo'n leuk weekend achter de rug ! Echt leuk dat we zo kunnen mee genieten !
    Dat canvas is echt prachtig, wat is die achtergrond geweldig zeg ! Ik ga snel bij Ellen kijken !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Klinkt als een heeeel gezellig weekendje! Mooi het canvasje en de schaapjes zijn zo lief! Ga gauw bij Ellen kijken....

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een fijn weekend om nog lang van na te genieten, en wat is deze canvas fantastisch mooi!
    Groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ook jou canvasje is een schatje geworden. En Luikse balletjes Yumm, daar weet ik nog een goed adresje voor in Antwerpen (deze adresjes moeten we tijdens onze volgende Doe@ding date maar eens uitwisselen) Het klink in ieder geval als het perfecte weekend, heerlijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk, deze canvas! En je verslagje is erg leuk om te lezen, dat raken we niet beu. Zo te lezen is het erg gezellig geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Beloofd is beloofd... Ik zou vandaag weer even bij je komen spieken, en daar heb ik echt geen spijt van.
    Het canvasje is echt zo gaaf geworden. En wat leuk dat je ons even meeneemt op je tripje naar Gent.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een geweldig aandenken aan jullie weekendje weg samen, dit canvas! Super leuk! Ik zag net je appeltaart bij Ellen, krijg er zelfs op dit uur zin in ;-) Het klinkt zo leuk en gezellig, jullie weekend. Daar kun je weer even op teren!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooi, zeg. Cirkels zijn dan ook zo veelzijdig, he?

    BeantwoordenVerwijderen