maandag 18 december 2017

Happy Holidays..



Goeiemorgen!

Wat gaat het toch hard, de laatste week voor de vakantie alweer, te beginnen met m’n vrije maandag. De beste beslissing ooit, om wat minder te gaan werken...

Vandaag heb ik een nieuw serietje kaartjes, dat bevalt me goed. Het gaat wat sneller dan iedere keer wat nieuws verzinnen, en het wordt geen massaproductie. Een verschillend papiertje erbij, en zo is ieder kaartje toch weer uniek
Ik ga nog even verder met wat kaartjes...

Tot morgen, bij de laatste Autumn Scrap Swap?




18 opmerkingen:

  1. Hele leuke serie, weer van die toffe hertjes en toch anders dan gisteren, mooi! Geniet van je vrije dag, tot morgen....
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat zijn supermooie hertjes en supermooie kaartjes ook natuurlijk!
    groetjes
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn ze toch leuk, die hertjes! Door het gebruik van de verschillende papiertjes heb je toch drie unieke kaarten. Geniet nog van je vrije dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die zijn ook gaaf, wat een toffe herten en mooie papiertjes erbij gezocht! Series maken vind ik ook prettig, zo schiet het zeker lekker op.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie papiertjes zijn dit en hé, jij hebt dat geweldige label van PTI! Daar heb ik me bij de kaartjes van Stella al vaak aan zitten vergapen ;-) Leuke serie en fijn dat je zo blij bent met je vrije maandag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk hè die vrije maandag! Voelt toch altijd een beetje luxe als iedereen weer aan de bak moet en ik kan nog lekker een dagje thuis rommelen. Zou niet anders meer willen! Je serie is prachtig, ik ben dol op deze hertjes, ga er ééntje pinnen als inspiratie voor volgend jaar. Dan komen ze vast weer een keer uit de kast!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit zijn ook al van die leuke hertjes! Gaaf gecombineerd met het designpapier en de mooie PTI-stans. Reken maar dat dat lekker is, een vrije maandag. Een vrije woensdag trouwens ook ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wij worden je hertjes nog niet zat hoor, deze zijn ook weer zo leuk!!!
    Groetjes, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi! En ja hoor vandaag zat er een envelop van jou in de bus. Ik herkende hem meteen en na het openen kok ik alleen maar oooh... zeggen. Zo lief en mooi weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke serie, Mariken....die hertjes zijn zó gaaf!
    Toen ik nog werkte, had ik ook altijd de maandag vrij....heerlijke dag vond ik dat (nu heb ik alle dagen vrij...nog fijner!)
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ook dit zijn weer prachtige kaartjes met de hertjes Mariken....heel erg leuk gedaan!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel ooi deze kaartjes Mariken, zo gaaf die rendiertjes erop...en inderdaad met verschillende papiertjes zo zijn het toch weer echte toppertjes...
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een schatjes deze rendierkaartjes.
    Mooi gemaakt. Toffe serie!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Super leuke serie.
    Het zijn inderdaad alle 3 heel verschillende kaartjes.
    Nog even aftellen, en dan genieten van je welverdiende vakantie.

    -xies- Renate

    BeantwoordenVerwijderen