maandag 4 september 2017

Maak er een spetterende dag van..


Goeiemorgen!

Dit kaartje heb ik even geleden gemaakt, ook naar aanleiding van de Online Classes. Deze keer heb ik geen regenboogkleuren gebruikt, maar mooie blauw en groentinten. Het staat ook zo vrolijk bij het grijze olifantje.

Ik geniet van mijn eerste vrije maandag. Vanochtend even naar Appie geweest, op m'n gemakje boodschappen gedaan. Koffie gedronken met Hans, even gefreubeld. Dat bevalt goed! Zo komt Lot lunchen, en gaan we met Guusje een stuk wandelen bij de put, een afgraving in de buurt. Het is een soort van "meer" geworden, lekker begroeid en tof om even te lopen buiten de wijk. Guus kan lekker los daar, vindt ze leuk!

Dus voor mij best een "spetterende dag" en voor jullie, hoop ik ook!


14 opmerkingen:

  1. Wat een spetterend kaartje Mariken!
    Groetjes en geniet lekker van je vrije maandag,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker hè zo een vrije maandag! Ik heb de badkamer al gepoets, mijn SU! bestellingen de deur uit en heerlijk met een vriendin met de honden eropuit geweest. Dadelijk strijken met you-tube kaartenfilmpjes op de TV ha ha. Maar nu je kaart, hij is superleuk!! Ik vind dit stencil echt geweldig op de achtergrond. Maar ook het dubbel gestikte randje is een prachtig detail. Helemaal top weer. (sorry, is wel een lang verhaal geworden, dat krijg je op de maandag ..tijd zat!!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een vrolijk kaartje, erg leuk! En je hebt het best druk zo op je vrije dag... maar wel lekker dat je alles in eigen tempo kan en mag doen, geen bel die de tijd aangeeft ;-)
    grtz. en tot morgen, Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi die kleurtjes. Ze schitteren nog meer door al het wit. Heel mooi randje weer. Je kaartjes zijn altijd met grote zorg afgewerkt, super om naar te kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi je kaartje. In had vandaag sinds heel lang een stille dag thuis en ik had zoveel plannen, maar ik vond niet echt mijn draai, pas als de kinderen bijna thuis waren, kwam ik op gang. Ik moet nog even wennen aan ' de kinderen zijn naar school gevoel' . Morgen zal het vast beter gaan ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel mooi en vrolijk kaartje Mariken...leuk dat olifantje en die fel gekleurd stippen er rondom...
    je zal vast genoten hebben van je vrije dag...

    lieve groetjes
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een heerlijke maandag!! EN je kaart is super!! Ik hou erg van blauw en groen bij elkaar. Toen ik een jaar of 11 was had ik een bikini met strepen, blauw-groen-blauw-groen-etc. Krijg er nog een blij gevoel van!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat zul jij genoten hebben gisteren...heerlijk!!

    je kaartje is een schatje.

    fijne dag liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey Mariken,

    Wat een super leuke kaart alweer. Mooi met dat groen en blauw, toffe stencil ook...
    Hopelijk hebben jullie genoten van de wandeling!

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gaaf kaartje, mooi die blauwe en groene tinten. Die online classes leveren toffe kaartjes op. Heerlijk hè, zo'n vrije maandag?! De dinsdag is ook al bijna voorbij, nog maar drie dagen en het is weer weekend :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke kaart, zeg! Mooi hoe je het olifantje gekleurd hebt. Heel schattig! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Klink heel goed zo je eerst vrije maandag. Toch een hoop gedaan en vooral gezellige dingen. Je kaart is weer een 'snoepie'.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtig kaartje, alles past mooi samen. Lief, stoer, en die mooie rand erom.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het kaartje is zò leuk, hij hangt op mijn prikbord! Helaas is het vandaag een spetterende dag in Denemarken, maar dan van de regen ;-) Kan ik wel even bekijken wat ik gemist heb de afgelopen week! Fijn weekend, met weer een maandag vrij, dat isgoed bevallen zo te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen