donderdag 25 mei 2017

Workshop bij Anneke #2, kaart vogel


Goeiemorgen!

Daar ben ik weer, het lijkt wel een vervolgverhaal...
Na de overheerlijke lunch (met echte Préparé, waar ik zo verzot op ben), zijn we overgegaan op de kaarten. Deze is gemaakt met Media Scribble sticks. Krijtjes, die je nat maakt met een kwast, kleur op papier zet, en besprayt met water. Zo krijg je die mooie druppels, ik hou hiervan. Vervolgens aan de slag met de stempels van Dina Wakley, de cirkels zijn gestempeld met acrylverf, en het vogeltje op een bladzijde uit een boek bewerkt met Gesso. Heel vaag kun je dat nog zien. Tot slot is het kaartje afgewerkt met een tekststempel en bloemetjes van Cats on Appletrees. Ook met dit kaartje ben ik erg blij, en met de technieken die ik hierbij geleerd heb. Dank je wel, Anneke!

Gezellige en zonnige Hemelvaartsdag!


15 opmerkingen:

  1. Volgens mij ben jij nog steeds aan het nagenieten. Wat jullie geleerd hebben is echt geweldig. Vooral omdat jij ook al veel met inkt doet. Iedere workshop geef toch weer een nieuwe dimensie. Voor ons ook want wij zien nu al mooie creaties voorbij komen en er zullen, denk ik, nog vele volgen. Fijne daagjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een leuk uitje van jullie met heel leuk resultaat. De opzet, kleuren en technieken op deze kaart zijn ook weer super. Lekker bezig geweest! Fijne dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat heb je lekker gekliederd ! leuk resultaat geeft het weer, mooie kleurtjes, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke techniek, met die sticks! Ik zag ze pas ergens voorbij komen maar me er nog niet in verdiept wat je ermee zou kunnen. Nu weet ik het :-) dit kaartje is zo leuk, ik word er helemaal blij van!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze kaart is ook erg mooi geworden! Als hier het flesje leeg is, ga ik lekker de tuin in met wat stempelafdrukjes. Lekker kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel gaaf kaartje, erg mooi! Al is het wel een geklieder op de achtergrond, haha Ik ben wel benieuwd naar die krijtjes, dat lijkt me heel tof als ik de resultaten bij jou en Ellen zie....
    Jij ook fijne dag!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jouw en Ellens blogbericht staan onder elkaar in mijn leeslijst, leuk om te zien. Gaaf is dit, Mariken! Nu ga ik Ellens bericht bekijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Er kruipt nog veel werk in he, meer dan je op het eerste zicht zou denken. Maar het werk waard, heel mooi resultaat. Ik had voorbeeldige leerlingen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie kaart en leuk om zo nieuwe technieken te leren, ik heb nog nooit van de krijtjes gehoord.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Uit geklust (voor vandaag dan) en uit gebarbecued en nu even tijd voor een blogrondje. Word nog steeds helemaal blij als ik terugdenk aan ons weekendje en onze dag bij Anneke! Deze druipkaart met vogel is ook weer zo leuk. Tot morgen xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt prachtig! Dat druipeffect is echt super als achtergrond. Jullie hebben echt heel toffe dingen geleerd vorig weekend!
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja ook deze is weer heel speciaal! Mooie kleuren, leuke technieken! Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Echt leuk! Vind de kleurencombinatie heerlijk fris...'t is met Ellen en jou echt zoek de verschillen ;)

    BeantwoordenVerwijderen