zaterdag 15 april 2017

Mix & Match #12


We zijn alweer een maand verder, en het is de 15-de, dus Mix & Match-tijd! Samen met San, Ellen, Inge G, ben ik aan de slag geweest met het toffe  (paas) pakketje van San, zie hieronder. Wat veel leuke spullen, dat wordt dus kiezen, maar ook proberen om zoveel mogelijk materialen te gebruiken.
Helaas is Inge B. er deze keer niet bij, beterschap met je schouder Ing!!

Een kaartje en een tagje, bij beide heb ik stempels van Lawn Fawn gebruikt uit diverse stempelsets. En natuurlijk heb ik het zakje wat erbij zat gevuld met chocolade eitjes. De envelop is gepimpt met een konijn van het stickervel, en is al onderweg naar... Hopelijk is-ie-er op tjjd voor Pasen...

Jullie allemaal hele gezellige paasdagen!
Wij hebben morgen een huis vol, alle kinderen, aanhang en Britt komen eten, behalve onze Schotten. Volgend jaar zijn ze er weer bij!






15 opmerkingen:

  1. Wat een gezellig pakket, leuk! En je kaartje, cadeauzakje én envelop zien er al net zo feestelijk uit, mooi! Fijne dagen, genieten.....
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schatje, je kaartje.... die stans is zo prachtig met het schulprandje en de dotjes. En dan zo'n leuk tafereeltje erop, super! Ook je zakje met eitjes heb je erg leuk versierd. Het pakket goed gebruikt! Geniet van de paasdagen, gezellig etentje wordt dat!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een superlief kaartje heb je met het pakket gemaakt Mariken! Schattig die stempeltjes :D Hele fijne paasdagen met de familie, voelt altijd rijk he als (bijna)iedereen aanschuift ^_^ Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal leuk, al je paas creaties! Fijne paasdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van zo een pakket kom je vanzelf wel in de paasstemming! Prachtig kaartje en tagje!! Zo leuk ingekleurd ook allemaal! Heb je je waterverf gebruikt of is dit met de ziggies gekleurd? Zo te horen heb je een gezellige pasen in het vooruitzicht, nu maar hopen dat het zonnetje ook gaat schijnen want vandaag ziet het er maar grijs uit hier!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ziet het er super uit! Echt allemaal, kaartje, tagje én zakje. En dat konijn, wat is ie leuk hè?! Hij kijkt zo beteuterd dat het grappig is. Geniet morgen van alles en iedereen en zet de kookwekker maar voor Hans. Dan weet hij wanneer het tijd is om even te rusten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat geweldig leuk Mariken. Helemaal fan!
    En... ik vind post altijd leuk ☺ zeker die van jou!
    Veel plezier dit weekend met al je kinders. Ik kijk stiekem weer uit dat de mijne weer naar school zijn voor weer een beetje stilte en rust. Ik heb veel om te laten zien op mijn blog maar ik heb in twee weken geen kaart of een kaart in wording gemaakt en dan begint het weer te kriebelen. Mijn haakwerk ( af en toe een beetje aan kunnen werken ) is wel bijna af ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk gedaan, lekker vrolijk en lente-achtig! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heb je dit knap gedaan Mariken! Echt heel tof!!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een leuk pakketje je hebt er iets leuks van gemaakt! fijne pasen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooi pakketje heb je ontvangen. Prachtige kaart met een leuke envelop. Heel veel plezier dit weekend met al het bezoek.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke spulletjes heb je mogen ontvangen. Altijd leuk om te zien hoe jullie daar steeds jullie eigen draai aan geven. Het is heel mooi geworden dat paastafereeltje op je kaart.
    Geniet nog van je paaseitjes en je weekend natuurlijk.
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat n superschattig kaartje heb je gemaakt!
    Gezellige paasdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuk setje heb je gemaakt! Om vrolijk van te worden. Fijne paasdagen gewenst!
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen