zaterdag 27 augustus 2016

Maak er een fijne dag van #2

Hey, hallo,

Eergisteren zijn we teruggekomen uit Schotland. We hebben het geweldig gehad. Super om een week samen te zijn met Wout en Nyn, hun woning en Edinburgh te hebben gezien en we hebben samen een prachtige trip naar het eiland Mull gemaakt. Wat is Schotland een onwijs mooi land, zo genoten van de rust en de natuur.

We hebben heel veel gezien. Natuurlijk de stad en het indrukwekkende kasteel, en de buitengebieden. Op het eiland hebben we ook veel gedaan. Een boottrip waarbij we zeehonden en "basking sharks" hebben gespot. Die zijn echt enorm, 6-8 meter! Watervallen, prachtige uitzichten, kastelen, whiskey destileerderij, lekker gegeten, mooie baai in Tobermory, kortom, we hebben een fantastische week gehad.

Vanochtend heb ik tijd gehad om even te freubelen. Gisterenavond heb ik een aantal draakjes gekleurd met m'n zigmarkers en net afgemaakt. Direct komt mijn zus Loet een paar dagen logeren bij ons, dus dan zal het er ff niet van komen...

Dank jullie wel voor alle leuke reacties op de afgelopen kaarten. In Schotland toch regelmatig ff gekeken en ervan genoten. Nu kom ik gauw weer bij jullie langs!

Fijn weekend, enjoy the beautiful weather!! X


17 opmerkingen:

  1. Fijn dat jullie zo genoten hebben! Superlief kaartje heb je weer gemaakt. Wat zijn ze leuk he deze draakjes!
    Veel plezier met zus Loet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo te lezen hadden jullie een prima week, mooi zo!! Leuk dat jullie alleen al gezien hebben waar Wout en Nyn nu wonen.... En de rest klinkt ook top! De draakjes zijn zo lief met dat roze, super gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dacht al adhv je foto's dat jullie een mooie week hebben gehad, zag er tof uit! Bijzonder toch om in het buitenland bij je zoon/schoondochter op visite te gaan?! Je kaartje is leuk, grappig die draakjes! Geniet met Loet en de rest komende dagen!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat jullie zo'n heerlijke week hadden! En ook gelijk weer leuke dagen voor de boeg met je zus... Geniet ervan! Lief drakenkaartje is het geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een scheetje ! hier liggen de draakjes voorlopig braaf in de verpakking te wachten...
    fijn dat jullie een toffe tijd gehad hebben
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo lief die draakjes. Je hebt er weer een te lief kaartje van gemaakt.
    En Schotland zag er prachtig uit op jullie foto's. Goed om te horen dat jullie zo genoten hebben.
    Veel plezier samen met Loet, wil je ze de groetjes doen van ons?

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ach wat een lief kaartje met het draakje
    Groetjes Karien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jullie hebben het echt geweldig gehad daar in Schotland met Wout en Nyn. Super! En nu nog even wat quality time met Loet, ook helemaal leuk. Doe je haar de groetjes van mij? Je drakenkaartje is hartstikke leuk en lief! Gezellige avond xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kaart, erg gaaf! En Shotland klinkt geweldig, staat op mijn verlanglijstje! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn om te lezen! Wij hadden ook een geslaagd dagje bij Elke. Wat kan jij zo mooi overweg met die zigmarkers!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Welcome home :) Fijn te lezen dat jullie zo'n mooie vakantie hebben gehad, de foto's zagen er ook prachtig uit!! Ik vind je kaartje weer een echte bjoetie, zo lief dat draakje en alle fijne details!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat leuk Mariken dat je een fijne vakantie heb gehad in Schotland....daar zal iedereen wel erg van genoten hebben
    je kaartje is weer super mooi met dat geinige en mooi ingekleurde draakje erop...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je vakantieavonturen klinken fantastisch! Schotland is heel mooi! Leuk dat je gelijk alweer een kaartje hebt! Lief draakje. Gezellige dagen met je zus!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik zag al het een ander op FB. Wat een gave vakantie! Kun je weer een tijdje op teren, hoop ik. Je kaartje is enig! Mooi gekleurd met de zigmarkers.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super kaart. Leuk zijn die draakjes! Dat Schotland mooi is ondervonden wij in juni bij een rondreis. Prachtig hé! En leuk om met je kinderen rond te reizen. Dat maakt het nog mooier lijkt me.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Schattig draakje weer!! En wat klinkt je vakantie heerlijk! Schotland staat zeker op mijn wishlist en na jou enthousiaste verhaal zeker!

    BeantwoordenVerwijderen