zondag 22 mei 2016

Workshop bij Anneke, Bloom



Hey, goeiemorgen!

'n Kort verslagje van de workshop die Ellen en ik gisteren hebben gedaan bij Anneke. 

Ben al vroeg Ellen op gaan halen, want het is best een flink stuk rijden...geen probleem, want al kletsend gaat de tijd snel! Wat is het leuk om iemand te ontmoeten die je alleen kent van het bloggen! Eerst zijn we verwend met een heerlijke latte, en een stuk 'home-made by me' appeltaart. Daarna zijn we begonnen met het maken van een kaft voor dit boekje. Allerlei technieken die voor mij onbekend zijn. Werken met een gelli-plate (gaaf!), stencilen met acrylverf, laag over laag. Stempelen, met zwart. En wat je dan ziet ontstaan is prachtig. Echt supergaaf om te doen! En Anneke maar opruimen en verfspullen afwassen, wat een luxe!!

Daarna hebben we nog een aantal kaarten gemaakt, maar ik laat iedere dag iets zien op mijn blog. Vind het jammer om alles ineens te tonen, dat doet af aan al het moois wat we gemaakt hebben.

Tussendoor hebben we lekker buiten geluncht, veel latte's gedronken...kortom het was een ontzettende leerzame, leuke, gezellige dag, we zijn echt verwend door Anneke( en wat maakt zij veel mooie dingen, prachtig van kleur, zeker "live"!)

We zijn teruggereden, Ellen heeft gezellig bij ons nog een borrel gedronken en gegeten, want Joost was ook een dagje weg. Prima afsluiting van deze toffe dag! Morgen meer...

Dank je wel voor je bezoekje aan mijn blog en een fijne zondag! x



21 opmerkingen:

  1. Wat heb je het boekje mooi op de foto gezet, leuk verslag ook. Blij dat jullie tevreden zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, super leuke kaft, Mariken. Er valt zoveel te zien op de kaft. Ik ben helemaal weg van de felle kleuren! Ik kijk reikhalzend uit naar je kaarten. Liefs, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie hebben een topdag gehad bij Anneke zo te hoeren!
    Wat je nu laat zien is prachtig Mariken....ik ben benieuwd naar de rest!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wouw, dat ziet er gaaf uit! Ben heeel benieuwd naar de rest en die fijne dag heb je zowiezo in de pocket!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo te lezen hebben jullie n topdagje gehad! Leuk! Mooie kaft ben heel benieuwd naar he andere creaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja, tof! Anneke's creaties zijn altijd lekker kleurrijk en met super veel laagjes over elkaar heen... gaaf dat jullie dat nu ook hebben gedaan. Het resultaat ziet er super uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldig hè, dit zelfgemaakte kaft?! Het was een topdag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ziet dit er gaaf uit zeg. Heerlijk, zo met de lekker felle kleurtjes. Het is wel ff iets heel anders dan wat we normaal van je zien. Ik ben nu ook wel heel nieuwsgierig geworden naar de rest van je creaties.
    Zo te lezen hebben jullie echt een top dag gehad.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er tof uit Mariken...dat belooft wat voor de komende dagen...ik heb ook de gelliplate ontdekt en het is idd een gaaf iets!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Klinkt als een gezellige dag. De kaft voor dit boekje ziet er al super uit.Ben benieuwd naar de rest.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, dat is eens iets heel anders dan we normaal hier zien Mariken! Leuk hoor, prachtig gedaan met die kleurtjes! Ik blijf je volgen voor de rest van de creaties!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super mooi! Goed te zien wie jullie juf was (-;

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ohhh wat een geweldig boekje en wat een bofkonten zijn jullie dat je naar haar toe kon gaan! Je hebt gelijk dat je niet alles in één keer prijs geeft en dat betekent voor ons extra lang meegenieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zo te zien hebben jullie ongeteijfeld een héle gezellige dag en leerzame dag gehad bij Anneke....een schitterd kleurrijke creatie is het geworden....zoooo mooi gestempeld....heel gaaf
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik zie dat jullie genoten hebben van een gezellige, leerrijke dag bij Anneke. Mooi boekje!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat leuk zo'n dagje zeg ! Het resultaat is prachtig !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  17. GEWELDIG!!! En wat hebben jullie een heerlijke dag gehad.Daar kan je zo fijn van nagenieten:) Ik ben ook stinkend benieuwd naar de kaartenn.
    Fijne avond!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zo leuk dat jullie deze workshop konden doen. Ik kijk altijd met verbazing naar de kaarten van Anneke. Zoveel technieken, zoveel kleuren, maar altijd heel gaaf! Benieuwd wat je allemaal gemaakt hebt, ik snuffel snel verder op je blog!

    BeantwoordenVerwijderen