woensdag 20 april 2016

Els Brigé, 'n meisje..


Hallo allemaal,

Hierbij de blogpost die eergisteren op het blog van Els Brigé stond...

Mijn kaartje is gemaakt met een combinatie van de stempelset 't Is je verjaardag en bijpassende stans en de stempelset Welkom baby, ook met stans. Het is een klein 10x10 cm kaartje geworden, de achtergrond is beplakt met designpapier. Vervolgens heb ik een kleiner vierkant gestanst met daarop een krans met sterretjes van Simply Graphic, deze is eerst roze gesponst met Distress inkt. De "Hoera" stans is twee keer uitgesneden, de onderste laag is gestanst met hetzelfde designpapier als dat van de achtergrond. Ook de cardstock van de tekst "een meisje" is eerst roze gesponst en daarna uitgeknipt.
Het pinguinetje is ingekleurd met Faber Castell potloden en het snaveltje is afgewerkt met Wink of Stella, voor een beetje bling.

Dit kaartje heb ik gemaakt bij het gehaakte nijlpaardje, samen is het een cadeautje geworden voor een lieve collega, die binnenkort oma gaat worden.

Hou het blog van Els in de gaten, binnenkort gaan we sneak-peaks laten zien van de prachtige nieuwe stempelsets en bijpassende stansen!! Ze zijn supergaaf!!



6 opmerkingen:

  1. Wat schattig Mariken....het ziet er zo lief uit samen!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf! Evenals je vorige kaart. Zo mooi door de eenvoud door je gebruik van materiaal en kleur. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schattig! en zo leuk "geëtaleerd".
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik sluit me helemaal aan bij Nelleke kijk altijd vol bewondering naar je kaarten.Hoeft helemaal niet zo veel op te zitten.Gr.Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Weer helemaal leuk, zowel je kaart alsook het gehaakte nijlpaard!

    BeantwoordenVerwijderen