dinsdag 12 januari 2016

Vive la vie..


Afgelopen weekend zijn in Maastricht ook nog even naar Pipoos geweest. Daar was heel veel afgeprijsd, omdat ze gaan verhuizen. Deze mal van Marianne Design zat er nog tussen, en ik moest meteen aan Ellen denken, die gek is op woordstansen. En ik weet zeker, een Franse tekst heeft ze nog niet...
Thuisgekomen ben ik er mee aan de slag gegaan...uitgestanst, toen kwam ik erachter dat er eigenlijk een stempel bijhoort. De letters heb ik met een zwart stiftje erin geschreven, goed te doen. Dus Ellen, eigenlijk is het maar een half souvenirtje en moet je nog een kleinigheidje zelf doen...
Amusez vous!!!

19 opmerkingen:

  1. Merci beaucoup xxx Ben helemaal blij met mijn halve, Maastrichtse cadeautje! En met jouw kaartje. Zo lief! Ik ga proberen net zulke mooie letters te maken als jij (zal niet meevallen ;)).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och zie, dat is weer zo'n super super schattig ding !
    Mooooooiiiiii .
    Liefs
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En nu zonder schrijffouten .
    Leuk !! Ik word er blij van !!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig ! Wat een lief kaartje en zo leuk dat je een kadootje voor Ellen hebt meegebracht !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hij werd helemaal leuk ! mooie kleurencombo !
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is dat je het zegt, mij was het anders niet opgevallen dat de letters niet gestempeld zijn. Wat MOOI! Super gave stans. Die Ellen, ze boft maar ((-:

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel leuk, zo vrolijk! mooie kleurtjes.
    Groetjes
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoe krijg je dat zo netjes geschreven? Knap hoor! Supergaaf kaartje; Ellen boft met zo'n gaaf cadeautje en een superlieve vriendin:)
    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke kaart, frisse kleuren! Is het met deze mal niet zo dat je hem moet embossen? Als je het papier in de mal laat zitten na het embossen, kan je het bestempelen zodat alleen het geemboste gedeelte donkerder wordt (of lichter natuurlijk, ligt eraan welke inkt ie gebruikt :-) ).

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow, als je dat niet had gezegd, had ik echt gedacht dat het gewoon gestempld was! Leuk, zulke souveniertjes! En net even je kaartjes in je vorige postjes bekeken! Je bent gewoonweg niet bij te houden... Maar er zitten weer heel leuke tussen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een lief cadeautje zeg. Mooi hoe je de letters erin geschreven hebt. Kan prima toch?
    Je kaartje is gaaf!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hihihiiii, je moet een behoorlijke talenknobbel hebben dit kaartje, zowel de Franse, als de Engelse taal is vertegenwoordigd op dit waanzinnig leuke kaartje.
    Maar er is één taal, die we allemaal spreken. En dat is de taal van de liefde. Ook deze is aanwezig op je kaartje, het vrolijke hartjes designpapier, en het sprankelende zilveren hart boven de tekst.
    Je hebt wel een behoorlijk vaste hand nodig om de letters zo mooi en strak erin geschreven te krijgen. Knap gedaan.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Schitterend kaartje Mariken....en wat leuk dat je souveniertje uit Limburg heb je voor Ellen heb meegebracht...dat zal ze vast heel leuk gevonden hebben....
    het is jou in ieder geval goed gelukt om een TOP kaartje te maken...
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Super netjes geschreven! Je hebt die stempel helemaal niet nodig!! Je kaartje is prachtig, Ellen boft met een vriendin als jij.

    BeantwoordenVerwijderen